• 瀏覽: 19,526
  • 回覆: 291
  • 追帖: 4
+22
毒果真專業, 心跳100下都變新聞。

遲下太陽會光火會熱都係新聞

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:13 PM 發表
一名72歲男子在官涌體育館接種中國科興疫苗後出現心悸,被送往伊利沙伯醫院治療,目前留院,情況穩定,是疫苗開打以來,首宗接種後不適入院個案。

https://hk.appledaily.com/resizer/kZ-pEah432aAK2lUlDVzE0CsZTw=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/KMAO7MFOFZC4PD22COHHYCTFXQ.png ...
蘋果=唔可信😛😛😛😛😛

100下,只能夠講扑野好 危險

毒果一向都係有立場, 可信性極低

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-2-27 10:27 PM 發表

唔係話現場有腎上腺素, 可以立即搶救咩?
仲有心臟除纖機,一話咩咪電佢,包佢即刻話冇樹..

屌你咁都叫新聞

太興奮啫,冇事嘅

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-2-27 10:34 PM 發表
屌你咁都叫新聞
生命猶關喎!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-2-27 10:28 PM 發表

不舉&性 障礙🤔🤔
咩症都得,有陳熟手裝病人個主診醫畜就得了..

個別例子啫,唔駛太緊張嘅。

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:13 PM 發表
一名72歲男子在官涌體育館接種中國科興疫苗後出現心悸,被送往伊利沙伯醫院治療,目前留院,情況穩定,是疫苗開打以來,首宗接種後不適入院個案。

https://hk.appledaily.com/resizer/kZ-pEah432aAK2lUlDVzE0CsZTw=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/KMAO7MFOFZC4PD22COHHYCTFXQ.png ...
副作用?

笑九死,100下,我響條街度見到D女著條短裙仔心跳到120呀

引用:

嘩!手足👹千祈唔好打科興啊!
樓主💩同黃畜💀手記得打BNT👍

引用:
原帖由 ep905 於 2021-2-27 10:37 PM 發表
笑九死,100下,我響條街度見到D女著條短裙仔心跳到120呀
因住中風!

咁遲?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]