• 瀏覽: 1,277
  • 回覆: 35
+2
引用:
原帖由 大北997 於 2021-2-27 10:06 PM 發表
一名72歲男子在官涌體育館接種中國科興疫苗後出現心悸,被送往伊利沙伯醫院治療,目前留院,情況穩定,是疫苗開打以來,首宗接種後不適入院個案。 參與營運官涌體育館疫苗接種中心的香港私人執業醫生協會代表、外科專科醫生郭寶賢表示,病人是72歲男子,本身有高血壓,今早(27日)約10時...

https://hk.appledaily.com/resizer/kZ-pEah432aAK2lUlDVzE0CsZTw=/1950x1097/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/KMAO7MFOFZC4PD22COHHYCTFXQ.png
有得返大陸掃街修車
開心到心跳

黃甴,生果報都唔知幾希望阿伯有事!

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:21 PM 發表
唔怕,冇事既,重有250萬
一日有東方轉貼員係度先真正無事呀

轉貼員成世心跳每分鐘不過100

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-27 10:21 PM 發表
唔怕,冇事既,重有250萬
72歲有高血壓已經講咗唔適宜打,簽咗生死狀,有得賠都唔會多。

放心啦, 呢D紀錄好快被打輝瑞的打破, 分分鐘係多件釘埋蓋添, 大家等數吧!!!

100下,只能夠講扑野好 危險

我平時都9O幾啦,從來檢查都冇話有問題

引用:
原帖由 大北997 於 2021-2-27 10:14 PM 發表
]https://na.cx/i/LHtv4ew.gif 我係中國人呀hi
明顯, 呢個藍尸收咗錢, 出鏡做文宣!!

引用:
原帖由 peter925 於 2021-2-27 11:56 PM 發表

72歲有高血壓已經講咗唔適宜打,簽咗生死狀,有得賠都唔會多。
乜要簽生死狀架?阿伯理唔理解條文架?!

死毒果又喺度小題大做

引用:
原帖由 由美女 於 2021-2-28 12:15 AM 發表
死毒果又喺度小題大做
你係咪想阿伯瓜老襯先?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-28 12:12 AM 發表

明顯, 呢個藍尸收咗錢, 出鏡做文宣!!
嘥氣啦, 一百下有幾大問題呢, ???

呢單嘢根本同面癱冇得比

死記者冇醫學常識就亂咁嗡, 煽風點火譴責佢就啱!!!, 冇常識就死埋一邊!!

A normal resting heart rate for adults ranges from 60 to 100 beats per minute.
Generally, a lower heart rate at rest implies more efficient heart function and better cardiovascular fitness. For example, a well-trained athlete might have a normal resting heart rate closer to 40 beats per minute.

https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/fitness/expert-answers/heart-rate/faq-20057979

我仲以為出現面癱

如果個記者有common sense 知道一個The cardiac cycle內的 diastole及 systole.及當中的resting period 就唔會嘈囂巴閉亂咁嗡

毒果員工真係質素低, 無救!!!

揾條老黃屍作文
毒果,算把啦。
它的主子死左五十幾萬人,隻字不提。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]