• 瀏覽: 3,049
  • 回覆: 38
+2
變化就係要更加緊密囉,美國無左沙特,喺中東生存唔到落去,仲點對付中國。

3月1號。 美國和沙地加強合作。成為中東新領袖?

宣布放棄石油美元?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-28 12:48 AM 發表
唔好信呢D 新聞, 得個吹字.

呢單跟本唔算係大獲野. 幾年前, 911 查到係沙特有份訓練恐怖份子, 美國都係出咀炮咋.

無計. 美國中東要靠沙特.

https://cdn.hk01.com/di/media/images/827219/org/53c2bfb3e61398b58fd3706172959072.jpg/VOyfHxZOAFEYDq3XvKlaw6VNRGFIMbPY5xiMBucYjAY?v=w1280r16_9
🤔咁拉登是甚麼東西?到底911關邊個人事?

🤔回來推推帖,
講了甚麼?
講成功派人炸死了伊朗民兵?
咁關沙特咩事?

美國總統拜登(Joe Biden)2月25日下令美軍空襲敘利亞境內的親伊朗民兵,成為他上任後的首個軍事行動。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-2-28 02:06 AM 發表

最無恥係美國殺害伊朗軍官又唔緝凶
😂佢又來炸人了....伊朗民兵

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-28 12:48 AM 發表
唔好信呢D 新聞, 得個吹字.

呢單跟本唔算係大獲野. 幾年前, 911 查到係沙特有份訓練恐怖份子, 美國都係出咀炮咋.

無計. 美國中東要靠沙特.

https://cdn.hk01.com/di/media/images/827219/org/53c2bfb3e61398b58fd3706172959072.jpg/VOyfHxZOAFEYDq3XvKlaw6VNRGFIMbPY5xiMBucYjAY?v=w1280r16_9
所謂劫機的恐怖份子,都持有沙特䕶照,美國卻走去炸伊拉克。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-2-28 02:06 AM 發表

最無恥係美國殺害伊朗軍官又唔緝凶
講到明唔準伊朗報仇。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-3-1 11:45 PM 發表

😂佢又來炸人了....伊朗民兵
係唔係伊朗民兵都唔知係咪真
早幾年成日話誤炸無國界醫生據點
國際新聞都極小報導

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]