• 瀏覽: 6,826
  • 回覆: 141
+3
呢排聽唔到佢把衰聲,耳根都清靜好多

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 07:46 PM 發表

又要多謝肥佬啦,搞咗咁大壇嘢出嚟,已經差不多可以預告,中咗國安者,差不多必定還柙,似乎已經冇例外。
要多謝搞手戴妖先,佢在保釋期間仲敢搞,證明唔搞唔得..

無錯,觸犯國安法應該還押,李咩騰呢類9官無運行了...

這個世界的公義是因應各民族竹1特性而已
沒有所謂國際標準
例如美國對疑犯可開槍射殺,黑人的命賤如畜生
又例如印度女人被人強姦,家人會因沒面子打死佢

郭家麒,你害到咁多年青人前途盡毀,你就真係無公義。

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-2-27 07:57 PM 發表

要多謝搞手戴妖先,佢在保釋期間仲敢搞,證明唔搞唔得..

無錯,觸犯國安法應該還押,李咩騰呢類9官無運行了...
我估佢地係低估咗國安法嘅威力,事關新事物,以為話「投反對票係議員嘅權力」,但卻偏偏算錯咁樣可以被認為係癱瘓政權機關,呢次真係好玩了。

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-2-27 07:51 PM 發表

咪15個吊桶,7上8落...
呢種中產漢奸,唔好講坐監,還押幾個月俾死更難受..
可以睇下快咇,上次張相殘過老殘遊記就知啦。

你班曱甴打着假民主自由旗號四圍打燒殺,不仁不義不得好死。

引用:
原帖由 top11 於 2021-2-27 07:47 PM 發表

咁果個許志峰去咗流亡咪好醒目仔?
算係㗎,或者佢有高人指點都唔定,否則佢都唔會有咩好結果。

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 2021-2-27 04:45 PM 發表
他又指,現時面對的是制度的徹底被破壞

55名曾參與「35+初選」人士涉違「港區國安法」被捕,他們昨日獲通知需提早於明日到警署報到。消息指,除已在囚及還柙的3人,其餘52人均需提早報到。公民黨前立法會議員郭家麒撰文指,他和50多位民主派在明天可能面對更加不義的對待,並指面對不公義及打壓,唯有從容面對。

郭家麒今早在社交媒體發文指,要建立一個城市、完善一套制度,以及維護公義、法治、平等及自 ...
一個被多位病人係網上話冇醫德的醫生講依D

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 08:05 PM 發表

我估佢地係低估咗國安法嘅威力,事關新事物,以為話「投反對票係議員嘅權力」,但卻偏偏算錯咁樣可以被認為係癱瘓政權機關,呢次真係好玩了。
X 2 !

天收佢地非法初選時,直情講到明係-
奪取立法會議席「35+」,進而否決財政預算案,癱瘓特區政府
觸犯國安法第二十二條所禁止的「顛覆國家政權」罪

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 08:06 PM 發表

可以睇下快咇,上次張相殘過老殘遊記就知啦。

你咪話,阿第二代美國隊長2叫要香港人唔好驚,繼承快必的意志 !

香港一路都好好,好繁榮..多得你地

漢奸會講公義嗎?

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 08:08 PM 發表

算係㗎,或者佢有高人指點都唔定,否則佢都唔會有咩好結果。
全家人走咗佬~
之前被銀行封咗帳戶之後無事...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]