• 瀏覽: 6,828
  • 回覆: 141
+3
漢奸人渣陸續被剷除,證明公義已經來臨。

引用:
原帖由 Deus_le_volt 於 2021-2-27 04:45 PM 發表
他又指,現時面對的是制度的徹底被破壞

55名曾參與「35+初選」人士涉違「港區國安法」被捕,他們昨日獲通知需提早於明日到警署報到。消息指,除已在囚及還柙的3人,其餘52人均需提早報到。公民黨前立法會議員郭家麒撰文指,他和50多位民主派在明天可能面對更加不義的對待,並指面對不公義及打壓,唯有從容面對。

郭家麒今早在社交媒體發文指,要建立一個城市、完善一套制度,以及維護公義、法治、平等及自 ...
呢五十幾人呢兩日如坐針氈,因為今次係中了國安,很大機會報到之後就會被還柙,而家真係震過貓王了,所以話正義必達係冇錯的,只是來早與來遲而已,都畀咗大半年時間你哋玩啦,夠晒嘞。

郭渣記得明天提早去差館報到 !

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 07:25 PM 發表

呢五十幾人呢兩日如坐針氈,因為今次係中了國安,很大機會報到之後就會被還柙,而家真係震過貓王了,所以話正義必達係冇錯的,只是來早與來遲而已,都畀咗大半年時間你哋玩啦,夠晒嘞。
天網恢恢疏不漏 !
正合吳秋北早響..佢地收咗錢,就要做嘢...然後自投羅網 !

角加奇做盡壞事,我都相信公義必會來臨,群魔準備受靶

公義已經來臨,就係將破壞香港的黃絲泛民一網打盡

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-2-27 07:32 PM 發表

天網恢恢疏不漏 !
正合吳秋北早響..佢地收咗錢,就要做嘢...然後自投羅網 !
佢哋呢兩日心情點呢?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-2-27 07:22 PM 發表
漢奸人渣陸續被剷除,證明公義已經來臨。
正解~

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-2-27 07:32 PM 發表

天網恢恢疏不漏 !
又要多謝肥佬啦,搞咗咁大壇嘢出嚟,已經差不多可以預告,中咗國安者,差不多必定還柙,似乎已經冇例外。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 07:25 PM 發表

咁果個許志峰去咗流亡咪好醒目仔?

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-2-27 07:45 PM 發表

佢哋呢兩日心情點呢?
咪15個吊桶,7上8落...
呢種中產漢奸,唔好講坐監,還押幾個月俾死更難受..

永遠都只係用打壓來轉移自己犯法的視線

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-27 06:17 PM 發表
因為你班港奸人渣逐隻被拘捕收監及提堂審訊, 所以公義的確是來臨了...

全部清除!😡

割包皮應該襯依兩日得閑,義助曱甴割包皮,等佢哋明天無咁「惡劣」

引用:
原帖由 starr 於 2021-2-27 04:54 PM 發表
將黑暴繩之於法之日,就係公義來臨既一天
國安法就係公義

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]