• 瀏覽: 18,817
  • 回覆: 220
+8
呢單野咁揚

國安唔係唔做嘢呀?

就算唔燒左學校,起碼都要吹雞圍鳩段狗啦,屌你真係冇撚用到一個點。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-2-27 02:40 PM 發表
當選後撤回參選宣言與政綱,咁玩法得架咩?!  暴大甲由咁怕死點得架
係呃人。
選前講會咁、咁、咁,選完之後就話講過唔算數係唔對現仲撤回刪除自己講過嘅政網。
呃人連政網都無埋咁就應該選舉無效啦。

趕緊滾啦

支持

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-2-27 03:24 PM 發表
撒回即係奶共
有錢就係咁啦。學生會好多錢用架。

👍🏼👍🏼👍🏼

對於違反國安法的
叛國學生會 組織 難道不 追究法律責任嗎?

國安處  你們在幹什麼????

中暴學牲撤回反政府反國家宣言,將兩面不是人。
只有篤灰,供出背後資金來源提供者才能保平安,
因中暴學牲宣毒,已成為國安部門重點關心對象。

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2021-2-27 03:12 PM 發表
CY 好嘢👍 超讚👍
振英哥~

索嘢  定hi 嘢

正學畜!
上一次建國,三日後即亡國,原因系無人洗廁所!
今次建國,三日又亡國,原因系無人敢讀建國宣言!😂😂😂😂
呢D咁既垃圾畜生,笑L死人!😂😂😂😂😂😂👍👍👍

引用:
原帖由 317248118 於 2021-2-27 02:49 PM 發表
佢接左曾陰權個PK班後,講到天花龍鳳話要解決香港的房屋問題
結果全部雷聲大雨點小,作一堆房屋政策名,咩港人港地,但供應量講緊得三幾千個單位,全部走數

5年時間都係冇咩做過
搞到個深層次矛盾+地產霸權繼續累積到今日
到達左無可挽救的地步

今日D後生仔咁都係你班收成期老野實在太貪
要食埋人地碗飯先夠
你咁講即係話而家D仔,直頭係想坐享其成,完全唔會自身努力

梗係重選。
現時果班全部禁選5年。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-27 02:39 PM 發表
香港中文大學日前發表聲明指,中大學生會幹事會當選內閣「朔夜」在其政綱中所發表的內容,並不代表大學立場,宣布暫停為學生會代收學生會會費,並.......

梁先生講得正確,奸邪妖獸今日的我打倒昨日的我,裡外不是人,集體總辭,反而更爽快、乾脆。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/592649/中大學生會撤回參選宣言與政綱-梁振英促乾脆辭職-好肉酸
同意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]