• 瀏覽: 2,050
  • 回覆: 15
日本仲幻想自已仍停在1937年?

中國被慈禧攪殘,再俾美英用鴉片毒害,再八國聯軍,再加埋蔣介石這漢奸裡應外合靠害時的積弱中國嗎?

而家不少中國人就望你開第一槍,到時就係向日本討回被殺害的3500萬個中華兒女血債的時候!

核平你日本!

開槍吧,死倭寇

https://youtu.be/gwQQKzkaSLA進入香討影片區

唔知中國向日本復仇時,在日的死曱甴會否轉態,舉牌話解放軍來時,我帶路!

中國其實好希望日本先開第一槍!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-2-27 02:39 PM 發表
中國其實好希望日本先開第一槍!
日本太離譜了,殺了咁多人,拒絕道歉,更拒絕賠償,仲要夾老美想搶中國土地,抵丙啦!

登島就開槍,簡直係笑話。
中國只係喺海上守島,宣示主權,及防止日本登島。
日本只不過係阿Q精神,想攞個彩而已。如果真係強硬,應該係有中國海警入釣魚島海域就開槍啦。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-27 01:02 PM 發表
日本仲幻想自已仍停在1937年?

中國被慈禧攪殘,再俾美英用鴉片毒害,再八國聯軍,再加埋蔣介石這漢奸裡應外合靠害時的積弱中國嗎?

而家不少中國人就望你開第一槍,到時就係向日本討回被殺害的3500萬個中華兒女血債的時候!

核平你日本!

開槍吧,死倭寇

https://youtu.be/gwQQKzkaSLA
終於有仗打了

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-2-27 04:16 PM 發表
登島就開槍,簡直係笑話。
中國只係喺海上守島,宣示主權,及防止日本登島。
日本只不過係阿Q精神,想攞個彩而已。如果真係強硬,應該係有中國海警入釣魚島海域就開槍啦。
無計啦,日本的海巡船得三,四千噸,但中國的可上萬噸,是世界第一,美國都要行開,如開槍?日本海警船等同自殺,因為日本媒都報導,中國那支唔係槍,而係炮!

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-27 04:23 PM 發表

終於有仗打了
懷疑緊日本海警隊,捱唔捱到中國海巡隊半粒鐘炮火

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-27 04:40 PM 發表

懷疑緊日本海警隊,捱唔捱到中國海巡隊半粒鐘炮火
除非日本船開炮,唔係冇用。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-27 04:47 PM 發表

除非日本船開炮,唔係冇用。
所以日本話想開第一槍,中國歡迎!

根著睇日本點死

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2021-2-27 05:27 PM 發表

你去左未?
直頭去埋廁所排埋毒添啦

誠心等睇日本仔同班漢奸幾時俾中國正法丫嘛

依家政策係圍繞海上航行, 又不上岸睇你何以作為, 吠叫聲當唱歌吹啞, 夠膽出手開槍, 立即宣佈收回主權.

引用:
原帖由 心很想 於 2021-2-27 06:13 PM 發表
依家政策係圍繞海上航行, 又不上岸睇你何以作為, 吠叫聲當唱歌吹啞, 夠膽出手開槍, 立即宣佈收回主權.
日本仔平時驅逐保釣人士,台灣漁民好勇架,又又水炮又真槍,又拘捕佢地去石垣島或那霸拘留,好不威風

但而家見解放軍,腳軟啦!

台灣仔明白未!呢d先叫主權同自由,唔係好似菜菜子嗡,日本船來宜蘭都要避讓,由得日本仔搶劫漁獲,台灣呢d民主就叫奴隸!

醒未呀

看見中國而家這個勢,再過幾年,就可公開要求日本班倭寇,為殺害中國3500萬個同胞的罪行,向所有中國人道歉!甚至要求佢賠償!

中國人努力,繼續上go go go!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]