• 瀏覽: 33,316
  • 回覆: 354
+7
新冠肺炎疫情未見回穩,今日(27日)新增約33宗確診個案,確診宗數回升,亦屬2月5日以來確診宗數新高,2月5日當日錄得37宗確診個案。 昨日(26日)新增24宗確診個案,涉1宗不明源頭個案,6宗輸入個

新年放寬,到月尾又開始爆發啦💥,確診數急上升

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2888321/【新冠肺炎】消息:今日新增約33宗確診個案 確診宗數屬2月初以來新高

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
岩岩過左年初一15日

對了,拜年群組來了

放寬做乜?

第5波?

應該全面禁堂食

引用:
原帖由 tttt123456 於 2021-2-27 01:12 PM 發表
應該全面禁堂食
禁足14日,零確疹指日可待

看來中央再唔出手搞掂林奠+笑恥,我地真無日子過呀!

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-2-27 01:22 PM 發表
個人覺得笑始最廢

荃灣鴻輝記

過咗初一兩個星期。時期啱啱好,合符預期。

又升,睇嚟好快又要收緊防疫措施!

真係沒完沒了!!!近日叫做有返D希望又再黎爆過!!!睇睇澳門同台灣啦!!!張弛有度喎!!!不知所謂!!!做香港人真係好慘!!!政治上又日日炒炒鬧鬧!!!疫症又沒完沒了!!!完全無好日子過!!!

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-2-27 01:22 PM 發表
除非大陸式管治,如果唔係沒完沒了

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-2-27 01:45 PM 發表
真係沒完沒了!!!近日叫做有返D希望又再黎爆過!!!睇睇澳門同台灣啦!!!張弛有度喎!!!不知所謂!!!做香港人真係好慘!!!政治上又日日炒炒鬧鬧!!!疫症又沒完沒了!!!完全無好日子過!!!
香港抗疫都要政治化,點會唔死!
失智社會,香港有排衰!

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-2-27 12:39 PM 發表
新冠肺炎疫情未見回穩,今日(27日)新增約33宗確診個案,確診宗數回升,亦屬2月5日以來確診宗數新高,2月5日當日錄得37宗確診個案。 昨日(26日)新增24宗確診個案,涉1宗不明源頭個案,6宗輸入個

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2885000/2888321/4BB84E09-2161-4CBE-A365-DF6CC40827A8_1024.jpeg
哈哈哈哈啊

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]