• 瀏覽: 4,702
  • 回覆: 113
【本報訊】國安法下民心思變,港人申領英國國民(海外)(BNO)護照動力大增。入境處資料顯示,去年只有25萬宗特區護照申請,較前年大跌六成,處方聲稱與疫潮下服務暫停有關;同期英國政府則簽發31萬本BNO護照,是香港主權移交以來,申請特區護照人數首次比BNO少。民主黨前主席劉慧卿...

Bno 愈戰愈勇,大家再踴躍申請BNO Visa

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210226/FWTPNBVJWNGCJJKLVORBRO4DLE/

好正常,特區護照個個都有啦!bno好多人冇,所以就⋯⋯

精神勝利法!
毒果、呆灣、三哥真係出色

世界疫情處處,除了中國,周圍都失控,有護照都不能出埠,攞嚟做乜?愛國愛港的香港人又冇打算走佬,BNO更是冇用,毒果能查得出多少人攞回鄉證嗎?

多咗曱甴申請走路。

不如查下幾人有回鄉證好過。本護照過期我都無去換,系哩三幾年都唔會再去外國玩啦。所以當有需要時再去換

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-27 12:25 PM 發表
【本報訊】國安法下民心思變,港人申領英國國民(海外)(BNO)護照動力大增。入境處資料顯示,去年只有25萬宗特區護照申請,較前年大跌六成,處方聲稱與疫潮下服務暫停有關;同期英國政府則簽發31萬本BNO護照,是香港主權移交以來,申請特區護照人數首次比BNO少。民主黨前主席劉慧卿...

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210226/FWTPNBVJWNGCJJKLVORBRO4DLE/
申請bno冇得用
英國bno visa 不需要有bno

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-27 12:25 發表

新聞來源連結:
都係果句,要走快啲走,咪淨係九up齋講。點解毒果妓者仲唔走?

走哂31萬bno 蘋果你繫心興定心涼呀

快走無人留你

十分少有嘅贊同佢地……快啲走啦~

唔講都唔知,原來英國簽發嘅護照咁受香港人歡迎

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-27 12:27 PM 發表
好正常,特區護照個個都有啦!bno好多人冇,所以就⋯⋯
一本特區護照可以用成世,唔使續期架

引用:
原帖由 社長 於 2021-2-27 12:51 PM 發表
快走無人留你
你意思係申請特區護照嘅人要走去大陸,以後唔好返香港

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-2-27 12:32 PM 發表
世界疫情處處,除了中國,周圍都失控,有護照都不能出埠,攞嚟做乜?愛國愛港的香港人又冇打算走佬,BNO更是冇用,毒果能查得出多少人攞回鄉證嗎?
你意思係好多香港人申請回鄉證返大陸包二奶

主題標籤 #劉慧卿
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]