• 瀏覽: 4,713
  • 回覆: 113
引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-2-27 08:31 PM 發表
拍硬檔~要走嘅曱甴快少少過英國🙏
無謂喺度大家篤口篤鼻🤭
你即係話每日150個大陸單程證人士黎香港篤眼篤鼻啫

引用:
原帖由 西門町 於 2021-2-28 08:44 AM 發表

你即係話就算你身在香港,都可以對英國好有感情,收到,明白晒,多謝你對英國嘅支持
香港同英國無關係,蘇格蘭,威爾珠就有。

走埋過去BNO 祖國就最好

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-28 09:04 AM 發表

香港同英國無關係,蘇格蘭,威爾珠就有。
你意思係話香港同英國無關係,但係香港同蘇格蘭,威爾斯就有關係,明白晒,你即係認為香港人係蘇格蘭公民或威爾斯公民,相信好多香港人都認同你嘅講法,多謝

又如何?
「絕版紀念冊」喎,當然會攞返本啦;
就好似當日份 爛生果報 咁,幾很多人排隊爭住買呀,個很個都以為係未日版,點知第二日都仲有得出,咁就冇人再排喇!

引用:
原帖由 西門町 於 2021-2-28 08:50 AM 發表

你即係話每日150個大陸單程證人士黎香港篤眼篤鼻啫
曱甴點可以同人比🤭

申請咗.就快去英國享受你地既民主自由吧!

引用:
原帖由 西門町 於 2021-2-28 09:57 AM 發表

你意思係話香港同英國無關係,但係香港同蘇格蘭,威爾斯就有關係,明白晒,你即係認為香港人係蘇格蘭公民或威爾斯公民,相信好多香港人都認同你嘅講法,多謝
秀才遇上兵,有理說不清,不和你說了。

買定花生笑著等睇祖國反制英畜及其走狗⋯⋯
我支持除中央承認之愛國高等華人外,所有BNO持有者皆以叛國罪處理。

就如一間鋪要執咁,一大班人就會沖過去,吾通又可以講間野系全港最多人去/最熱門的鋪

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-27 12:25 PM 發表
【本報訊】國安法下民心思變,港人申領英國國民(海外)(BNO)護照動力大增。入境處資料顯示,去年只有25萬宗特區護照申請,較前年大跌六成,處方聲稱與疫潮下服務暫停有關;同期英國政府則簽發31萬本BNO護照,是香港主權移交以來,申請特區護照人數首次比BNO少。民主黨前主席劉慧卿...

Bno 愈戰愈勇,大家再踴躍申請BNO Visa

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210226/FWTPNBVJWNGCJJKLVORBRO4DLE/
申請左,咁重吾走,留係度奶共

引用:
原帖由 大老留言 於 2021-2-27 12:49 PM 發表
走哂31萬bno 蘋果你繫心興定心涼呀
支持佢哋快d走

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-28 11:08 AM 發表

秀才遇上兵,有理說不清,不和你說了。
係咪因為你表面愛國,而實際上暗地裡係支持英國,所以唔敢再同我講,其實好多香港人都係咁樣,唔需要大驚小怪

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-2-28 10:50 AM 發表

曱甴點可以同人比🤭
你即係話每日來香港定居嘅大陸人係曱甴,唔可以同英國人比,收到,明白晒 ,我代表英國人同你講聲多謝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]