• 瀏覽: 1,308
  • 回覆: 14
美軍對位於敘利亞東部伊朗支持的民兵組織目標發動空襲,摧毀多處設施,據報導致17人死亡。敘利亞外交部2月26日強烈譴責美國空襲,稱美國此舉將導致

殺人放火金腰帶,呢個世界仲邊度有公義

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/592 ... utm_medium=referral

拜燈首埸做秀,炸親伊朗民兵效果不大,有心搞伊朗就直接炸伊朗啦,最少都要如侵侵咁獵殺伊朗軍頭嘛,顯然呢場係做俾美國人睇嘅戲。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-27 09:46 AM 發表
美軍對位於敘利亞東部伊朗支持的民兵組織目標發動空襲,摧毀多處設施,據報導致17人死亡。敘利亞外交部2月26日強烈譴責美國空襲,稱美國此舉將導致

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210227/442257709455118336418769.jpeg/P9Bv5Wzqow0ghk9C2BgpnEaYn-TebrB8D99p_A_fafw?v=w1280r16_9
呢個世界邊有所謂「公義」?!現今世界係靠枝「炮」大去話自己主持「公義」。
你回顧呢啲國家二戰後的行徑真係有所謂「公義」咩?!
最近你睇吓老屈伊拉克有「大殺傷力武器」呢單嘢 完全証明世界根本無公義存在。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-2-27 09:58 AM 發表

呢個世界邊有所謂「公義」?!現今世界係靠枝「炮」大去話自己主持「公義」。
你回顧呢啲國家二戰後的行徑真係有所謂「公義」咩?!
最近你睇吓老屈伊拉克有「大殺傷力武器」呢單嘢 完全証明世界根本無公義存在。
由伊拉克,阿富汗,利比亞,南斯拉夫,巴拿馬。
已經明白口講民主,自由先係大晒。
鐘意點就點。而且有大把信徒,香港手足跟。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-27 09:46 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210227/442257709455118336418769.jpeg/P9Bv5Wzqow0ghk9C2BgpnEaYn-TebrB8D99p_A_fafw?v=w1280r16_9
誰大誰惡,誰正確

應該再強硬啲,我們將會擊落來犯的外國戰機。

引用:
原帖由 沉默的講師 於 2021-2-27 10:56 AM 發表

誰大誰惡,誰正確
呢啲咪垃圾邏輯囉

老尾係時候找數!

又話傻侵會引起第三次世界大戰,

拜登上任才一個月,

就MAGA了,

所以話,

選邊個都係一樣。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-2-27 11:20 AM 發表
又話傻侵會引起第三次世界大戰,

拜登上任才一個月,

就MAGA了,

所以話,

選邊個都係一樣。
總之有美角喺度就會有戰爭。

但無力還擊

又一証據,美國種族滅絕

係想減絕 敘利亞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]