• 瀏覽: 11,958
  • 回覆: 209
+2
支持

俾錢好過啦

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-2-27 11:39 AM 發表
好似話一般人每三個星期就可以捐一次,雖然紅十字會叫人三個月返去捐血一次。
即最快兩年左右就可以一世免費公交。對窮人嚟講都無話唔盞鬼!
睇唔到報導有寫一世免費,無講時限

德政,支持捐血救人

黃畜又陰謀論打飛機諗緊點抹黑了

部分低等嘅香港人 乜嘢都鳩叫 我們睇到佢哋嘅痛苦同埋悲哀

引用:
原帖由 啊祥 於 2021-2-27 08:34 AM 發表
廣東廣州市政府近日公布最新《廣州市獻血管理規定》,市民捐「全血(捐贈的血液中包含所有的血液成分)」滿30次,或捐血次數滿

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210226/photo/bkn-20210226181348202-0226_00952_001_01b.jpg?20210226200719

廣東廣州市政府近日公布最新《廣州市獻血管理規定》,市民 ...
免費G better 

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2021-2-27 01:25 PM 發表

睇唔到報導有寫一世免費,無講時限
直到政策改變為止
中國嘢多數係咁

諗起余華小說: 許三觀賣血記

免費捐血,但血用係醫院係咪免費使用?

引用:
原帖由 317248118 於 2021-2-27 11:26 AM 發表
香港係你捐血
然後人地賣血俾私家醫院救有錢人
你講得岩
而家黃十字會玩政治已經無正常人去捐

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-2-27 01:37 PM 發表

直到政策改變為止
中國嘢多數係咁
係囉!所以唔應該理解為”一世”唔洗錢搭車!

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-2-27 01:20 PM 發表

上大陸叫雞得唔得呢?中國雞多價賤抵玩
叫雞咁光宗耀祖既好事你都做?
大陰蒂國唔係好多身屎既咩?你唔係其中一員?

有冇叫G免費

香港自從被班冚家剷抹黑後冇人去捐血,都係時侯要改為賣血保存貨啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]