• 瀏覽: 11,961
  • 回覆: 209
+2
坐高鐵得唔得

引用:
原帖由 montejo 於 2021-2-27 12:30 PM 發表

你反中喎!要去你口中獨裁共產黨工作,委屈你囉
我不滿的係中共政府,唔係中華民族/中國人民。

我唔同你,你忠於「中共的國」,
我忠於「中共民族的國」/「中國人民的國」

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-2-27 09:11 AM 發表
香港捐完血會比塊餅仔人,也不能算是有償捐血吧
人地對義捐人仕獎賞,不算是有償損血吧
科學家已經講過話食餅乾會致癌! 分明靠害! dklm

香港有黃十字會,有200幻加一支持者。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-2-27 12:40 PM 發表

我不滿的係中共政府,唔係中華民族/中國人民。

我唔同你,你忠於「中共的國」,
我忠於「中共民族的國」/「中國人民的國」
師兄好嘢,師兄實搵到解釋既

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-27 11:12 發表

當係補充體能,不是禮物
有派利是封喎

引用:
原帖由 montejo 於 2021-2-27 12:28 PM 發表

即係最快一年半內搞掂?
咁就更加盞鬼了

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-2-27 11:25 發表
香港捐血人士從來發自心, 但今時今日除竟然無啦啦要冒黃屎殘害不必要風險, 搞到早兩日行過旺角竟然見十字會搵左個女人企旺角街頭拿住張紙叫人捐血
都係紅十字監管不力,又不道歉

紅十字會牟利到不得了,賣血賣到佢哋高層幾乸高人工,同埋啲建築物,豪到不得了🤬

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-2-27 01:15 PM 發表

好明顯大陸係無人肯捐血,唯有出此下策變相賣血
我都話十幾年前識嘅住廣州的人已經有獻血
其實你都唔返內地又唔當自己中國人,內地點同你無關

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]