• 瀏覽: 44,060
  • 回覆: 627
  • 追帖: 1
+45
國安快查這個非法組織成員

再查投票的人

當然少不了5700聯署支持"毒辣"的人

朔夜皮已收

屌~~~琴日仲聲大大,咁撚快就冇貨賣,廢柴果然係廢,仲要嘥埋包花生

要自己負返法律責任就即縮?說好的寧鳴而死、不默而生呢?都係鳩up架?

咁撚冇用 成班廢柴

學生會??似黑社會多啲喎!

其實個政鋼係乜野?講出黎俾大家笑下

引用:
原帖由 呀單 於 2021-2-27 07:23 AM 發表
我估計又係D乜乜素求,乜乜不可

大學畜只識呢D

先要求別人,但是從不要求自己

中文大學學生會幹事會當選內閣「朔夜」,自參選以嚟多次涉嫌違反香港國安法,喺參選政綱中散播「港獨」訊息,發布分裂國家言論,把國安法稱為「惡法」,鼓吹國安法頒布后香港處于所謂「黑暗時刻」,並明確表示要抵制國安法教育喺校園慨實施。香港唔系法外之地,應對此嚴重違法行為予以嚴懲,絕唔容許咁慨情況再發生。

支持全莊集體自焚抗爭,明志達義😂😂😂

咁快就縮真係冇撚用

引用:
原帖由 呀單 於 2021-2-27 07:23 AM 發表
阿邊個邊個話要阻止國安法進入校園喎

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-2-27 04:28 AM 發表

學生會由選舉產生
中大學生係根據個政綱投票俾佢地
依家撤回參選宣言及政綱,即係佢地並非妥為當選,個選舉變成無效啦
學生會又再斷莊  

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1577794-20210227.htm
又要做違法事又唔敢承擔責任,呢啲大學生唔會係社會棟樑囉

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-2-27 04:28 AM 發表

學生會由選舉產生
中大學生係根據個政綱投票俾佢地
依家撤回參選宣言及政綱,即係佢地並非妥為當選,個選舉變成無效啦
學生會又再斷莊  

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1577794-20210227.htm

又跪

唔好縮呀,一定要堅持呀!一班十九大學生,去坐監啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]