• 瀏覽: 10,817
  • 回覆: 514
+2
柄你
成日抽老人家水,

屋企人陪老人家出去飲茶食飯購物,教佢用一次兩次,自然會識。

我老豆九十幾歲,兩次消費卷都用得好暢順,超市同茶樓D員工有指導佢正確使用方法。

派消費券,仲要搞一大輪程序。派錢就簡單快捷,省左好多行政費用。

引用:
原帖由 香香一言堂 於 2021-2-27 01:08 AM 發表
派消費券,仲要搞一大輪程序。派錢就簡單快捷,省左好多行政費用。
去年派錢做落的登記工作, 又白做!!

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-2-27 12:21 AM 發表
成日抽老人家水,

屋企人陪老人家出去飲茶食飯購物,教佢用一次兩次,自然會識。

我老豆九十幾歲,兩次消費卷都用得好暢順,超市同茶樓D員工有指導佢正確使用方法。
我老豆九十幾歲,兩次消費卷都用得好暢順,超市同茶樓D員工有指導佢正確使用方法。"

你係邊人?澳門或呆灣人?

引用:
原帖由 香香一言堂 於 2021-2-27 01:15 AM 發表

"我老豆九十幾歲,兩次消費卷都用得好暢順,超市同茶樓D員工有指導佢正確使用方法。"

你係邊人?澳門或呆灣人?
馬交。

成班人又當香港人係白痴,連少少事都話唔識

低智

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-2-27 01:23 AM 發表

馬交。
係咪每人派張卡搞掂?

咁我拎第二個人嘅卡用,幫佢消費得唔得?

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-27 01:52 AM 發表

係咪每人派張卡搞掂?

咁我拎第二個人嘅卡用,幫佢消費得唔得?
每人拎一張卡,其他人可以代用。我老豆叫工人幫佢買嘢,拎去超市嘟就可以了。

睇下點樣用。

https://youtu.be/zwG62Sac25o

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-2-27 02:18 AM 發表

每人拎一張卡,其他人可以代用。我老豆叫工人幫佢買嘢,拎去超市嘟就可以了。

咁派錢不就簡單多了嗎?又慳錢又快捷,何必除褲放屁呢?

老人家多數撐政府又唔講? 一班反政府傻人代老人家講野? 低能兒童。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]