• 瀏覽: 77,630
  • 回覆: 27
  • 追帖: 10
+17
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-2-26 08:23 PM 發表
(香港文匯報 記者 黃書蘭)英國疫情持續嚴重,近期更湧現致命變種病毒,經濟又因脫歐的不明朗而陷入衰退期。為吸納香港的人才和資金,英國早前推出所謂BNO「5+1」入籍政策,企圖將港人變作其「二等公民」。受黃媒誤導,唔少黃絲草率決定放棄香港家園,赴英申請移民。不過,事實係殘酷嘅。現時英國失業率、裁員人數屢創新高,唔少港人英文水準不足、對當地文化了解低,搞到搵唔到工,經濟更係陷入拮据。唔少赴英港人求助無 ...
文匯狗文, 狗屁不通
支人狗噏, 臭上加臭

廢柴作者,一句忠告
回頭是岸,一路好走

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-26 08:30 PM 發表
藍營的KOL已不斷發放通知, 英國係擺明揾笨, 

但班黃人原來真係儍, 係要去黐線, 無得救!
你指個件8婆

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-2-26 08:41 PM 發表
呢個世界那裡會沒有了誰就唔得架,一路好走,請勿回頭
https://www.youtube.com/watch?v=Sxf74RT1s-0

依件大媽啊, 有霸氣, 藍屎中既精英, 你班藍毛跟佢學下野啦

直接BLACKLIST5毛, 快靚正

按個BLACKLIST制好容易

引用:
原帖由 連續默默的浴缸 於 2021-2-26 08:51 PM 發表
去英國倒夜香實有工作做,使乜驚,返香港冇民主自由點生存
藍毛係香港做物? 地盤狗囉

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-2-26 09:37 PM 發表
上兩三個月前youtube突然湧現D所謂已移民英國youtuber不斷介紹英國點住好 食好 點易揾工易賺錢 易適應,樣樣好。但近過年前唔鳩見晒 潛晒水喎,奇怪
不學無術

引用:
原帖由 (ツ) 於 2021-2-26 10:41 PM 發表
醒嘅就喺邊度都撈得掂!
有錢使閪走咩!
因為你無錢, 窮閪 BLACKLIST你

引用:
原帖由 sungodj 於 2021-2-26 10:44 PM 發表
快的刪除雙國籍啦,
cheung ky
1 秒前大陸臭閪係香港MTR打尖, 狗吠, 又通街苛屎[url=][/url]1[url=][/url][url=]回覆[/url]

做個有種藍屍人 OK

引用:
原帖由 沒有勇氣實踐 於 2021-2-26 11:25 PM 發表
一句講哂「人離鄉賤」
5毛狗, 成日一福被, 七頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]