• 瀏覽: 77,506
  • 回覆: 906
  • 追帖: 10
+17
班儍仔洋腸特別香,冇辦法傻仔易受坤

引用:
原帖由 supersupersam 於 2021-2-26 09:09 PM 發表

一係乃共
一係乃西
是旦擇一
重點係,一定要乃,無得自主。

又要屎忽鬼不過又怕香港人移民
日日都係呢類新聞,真係白鴇痴
希望疫情快過,到時香港仲快死呀

前幾版果條死唔斷氣嘅賤黃吳孟狗俾人鬧到自九悲自動直接消失了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-26 08:30 PM 發表
藍營的KOL已不斷發放通知, 英國係擺明揾笨, 

但班黃人原來真係儍, 係要去黐線, 無得救!
睇少 d 呢類新聞啦

提示: 違規內容已被屏蔽
按個BLACKLIST制好容易

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-2-26 08:23 PM 發表
(香港文匯報 記者 黃書蘭)英國疫情持續嚴重,近期更湧現致命變種病毒,經濟又因脫歐的不明朗而陷入衰退期。為吸納香港的人才和資金,英國早前推出所謂BNO「5+1」入籍政策,企圖將港人變作其「二等公民」。受黃媒誤導,唔少黃絲草率決定放棄香港家園,赴英申請移民。不過,事實係殘酷嘅。現時英國失業率、裁員人數屢創新高,唔少港人英文水準不足、對當地文化了解低,搞到搵唔到工,經濟更係陷入拮据。唔少赴英港人求助無 ...
西媒都講緊呢樣嘢。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

引用:
原帖由 陳凡小建中 於 2021-2-26 08:27 PM 發表

文匯狗文, 狗屁不通
支人狗噏, 臭上加臭

廢柴作者,一句忠告
回頭是岸,一路好走  
香港同大陸係地獄嚟架,你仲仆去英國做英犬? 留係度做乜叉呀?

引用:
原帖由 陳凡小建中 於 2021-2-26 08:27 PM 發表

文匯狗文, 狗屁不通
支人狗噏, 臭上加臭

廢柴作者,一句忠告
回頭是岸,一路好走  
藍速至愛,唔睇一定訓唔著

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-2-26 08:48 PM 發表
呢篇野一定係作假,各位YC千奇咪信,攞住bno要走就趁手,蘇州過後冇艇搭呀!記住入左機場即剪身份證!
你係真手粥,識得提剪身份證,因為ID有SIM-CARD中共會追縱到

一早講咗,走咗就唔好死返嚟

都係果句:條路自己揀,仆咗街咪喊!