• 瀏覽: 6,804
  • 回覆: 104
+2
55名曾參與「35+初選」人士涉違「港區國安法」被捕,他們獲通知需提早於周日到警署報到。消息指,除了已在囚及還柙的三人,其餘52人均需提早報到。

警方今年初拘捕55名組織和參加去年民主派「35+初選」的人士,涉嫌干犯顛覆國家政權罪。

殺聲越來越近了.

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1508485/即時-港聞-大拘捕-消息指53名涉參與-35-初選-被捕者-獲通知提早周日報到

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
夠哂料做嘢, 國安法好嘢.

好野,終於要找數,起碼坐1年,永遠不能再選,真係要多謝戴妖。

好消息,今晚飲兩支大藍妹,賀賀佢先~

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2021-2-26 12:41 PM 發表
好消息,今晚開支兩支大藍妹,賀賀佢先~
近幾個月都咁多好消息

我慶祝得多都攰喇

引用:
原帖由 tamadabi 於 2021-2-26 12:45 PM 發表

近幾個月都咁多好消息

我慶祝得多都攰喇
唔好畀佢停…………小鳳姐出場

落案?

53隻曱甴:「我哋冇諗過今日有咁嘅懲罰」

唔諗後果, 不要日後在法庭上哭, 扮儍, 又扮病,

預咗要還

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-2-26 12:36 PM 發表
好野,終於要找數,起碼坐1年,永遠不能再選,真係要多謝戴妖。
策劃顛覆國家政權喎,一年,你太過睇唔起d義士嘅行為嘞。😡😡😡

提早報到即係好大機會落charge

組織者就衰硬
參選我覺得落鑊機會低
睇吓有幾多人會篤灰囉

你唔篤既話,就當你有份組織
都咪話唔好笑

違法達義

仲有日幾買船飛,不過咁急,可能好貴

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-26 12:33 PM 發表
夠哂料做嘢, 國安法好嘢.
多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港令中央下定決心立國安法泛民一大政績來的當然要第一時間去享受喇

唔知喺E管焗做IT果件會否遭停職

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]