• 瀏覽: 1,890
  • 回覆: 53
疫苗接種計劃今日展開,已預約的5個優先群組可在5間疫苗接種中心,及18間醫管局普通科門診接種國...

好似打左長生不老針一樣咁興奮,科興果然係靚野

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/soc ... 疫苗-市民-中國人嘅疫苗更適合中國人/

熱賣及精選
唔會有面癱,下身癱瘓,敗血症,潛在癌症誘發,基因變異,隔代遺傳風險!

打科興,安全感高好多!打廢水,要擔心埋下一代,都唔知會唔會真係生隻曱甴出來!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-26 11:46 AM 發表

疫苗接種計劃今日展開,已預約的5個優先群組可在5間疫苗接種中心,及18間醫管局普通科門診接種國...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/152851957_10165462896035019_1825888625591272653_o_fLPHy_1200x630cropcenter.jpg

好似打左長生不老針一樣咁興奮,科興果然 ...
狗哥你打左未

黃屍記得咪L偷打國藥呀.

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-2-26 11:58 AM 發表

狗哥你打左未
3月11到我,你呢?

黃人要口服,

附件

IMG_20210226_114704.jpg(82.57 KB)

2021-2-26 12:16 PM

Screenshot_20210226_121214.jpg(141.25 KB)

2021-2-26 12:16 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-26 12:14 PM 發表

3月11到我,你呢?
我唔係優先群組

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-2-26 12:16 PM 發表

我唔係優先群組
你好後生喎

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-26 12:19 PM 發表

你好後生喎
係阿,我係後生仔黎架

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-2-26 12:20 PM 發表

係阿,我係後生仔黎架
知道

回覆 引用 TOP

應該訪問下邊個有幸打第一針。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-26 11:46 AM 發表

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/152851957_10165462896035019_1825888625591272653_o_fLPHy_1200x630cropcenter.jpg

好似打左長生不老針一樣咁興奮,科興果然 ...
有人話郵局登記因電腦慢做唔到,或者長者唔識用電腦無法登記.

政府會唔會另外提供紙張版登記?例如將表格交回收集點(例如郵局),提供本人身份証及電話號碼核對後,到時有人聯絡,但呢個方式唔可以自訂時間,要由聯絡人安排俾你咁之類.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-26 12:26 PM 發表

應該訪問下邊個有幸打第一針。
唔係777咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-26 12:00 PM 發表

黃屍記得咪L偷打國藥呀.
好大可能偷打國藥,有事攞正牌賴中國,無事就扮打BioNT讚好

回覆 引用 TOP

打咗興奮針咁?有人傳打咗可以返國內?好似無咁講過?只係肥仔宗話,個個打咗,希望有機會快D通關啫…!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]