• 瀏覽: 13,345
  • 回覆: 171
+24
cut埋政府資助

唔好起啦,班暴徒實攪事

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-26 11:37 AM 發表
怪不得中大校方強硬對付學生會,原來背後只為兩個字——糧資。

寧要「糧資」,不要「良知」,已成大趨勢。
黃藍是政見,撥款是糧支

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-26 11:35 AM 發表
香港大學與中文大學早前向立法會財務委員會申請撥款,增設教學設施以滿足教學和研究需求等。財委會原定明日(26日)繼續審議有關項目,但根據最新

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210225/441750349234049024985026.jpeg/RZ0cOYdJTSNQy1m7hNeeYJm-0sO9cuWsknra4ZJ62uE

唔怪 ...
做得好.

支持, 唔好俾中大建設新嘅曱甴竇.

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-2-26 11:44 AM 發表
支持建制派全力圍剿港大中大理大港台,五年內所有拔款申請全部取消
X2

黑暴基地投降

引用:
原帖由 家英哥 於 2021-2-26 11:53 AM 發表
黃畜登高一呼眾籌, 大X把孝子捐錢啦!
我捐1

中大
港大
最大禍港集團
轉教反政府人士出來

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-2-26 11:44 AM 發表
支持建制派全力圍剿港大中大理大港台,五年內所有拔款申請全部取消
正確。香港唔需要咁多大學。要讀,返去大陸同內地學生爭學位啦。 到時就會知到自己是如何並底蛙。 現家讀大學嗰班,真係以為自己是天之驕子

引用:
原帖由 peter925 於 2021-2-26 11:46 AM 發表
要用者自付,加學費啦。
學長唔識教又唔識管,關門就香港大吉

否決 +1 

引用:
原帖由 Henry1268 於 2021-2-26 11:54 AM 發表

殺校冇用,曱甴去讀第二間唔通你又殺埋第二間大學?要殺的是曱甴學生。
殺校兼殺甲由,殺埋黃師,通殺。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]