• 瀏覽: 23,434
  • 回覆: 5
  • 追帖: 2
+53
黑衣入去攪事,最多責任歸雙方,而家變左白衣食晒,youtube d黑衣證據片都被cut走唔少

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-2-26 10:38 AM 發表

唔會一方食哂的,宜家香港今時唔同往日,搞到宜家平靜哂,出哂新法例先黎審,就係要令香港安寧下冷靜處理,今日先判白衣人,他朝一定黑暴也審了!! 真的靜待時辰到啦 ...
香港由2019年中已係搞政變奪權既開始,新聞,法治部分已變為奪權機器,中立不再,呢件事都今時今日都無正式由雙方層面研究,全唔係針對警就係白衣,黑衣仿如無辜者,其實應全面番案,由早一兩星期發生既事到某人吹雞入去幫手到某所謂老麥亞媽接受訪問都要嚴查,雙方負責

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-2-26 10:43 AM 發表

點解時空冇再推前到三白帶頭挑果段?
youtube都cut走好多片,之前有黑衣人掟港鐵d垃圾桶落樓下d白衣度都搵唔翻,係咁洗片

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-26 10:40 AM 發表

得黑3會影, 白3唔影??
大部分delete晒喇,你 youtube search 721,90%都係黃既,youtube政治審查你懂吧

引用:
原帖由 fstephen 於 2021-2-26 10:57 AM 發表

你相信司法仍是獨立和唔係奪權機器,會公正處理案件嗎?
大把濫放保釋走佬錯判律政司上訴,到無我就認為公平公正喇

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-26 11:00 AM 發表

你肯定白3唔會留backup???
youtuber 可以del埋你手機條片ar
證據既野會咁易del
唔知你講乜,個別人士當然會keep起d片,但普通人想查想搵卻搵唔到,90% 721d片都係偏黃既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]