• 瀏覽: 23,506
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
+53
查下黑衣人白衣人住邊,就個邊個撩事鬥非...

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-2-26 12:47 PM 發表

你唔好去你非居住地區
而家兩幫打交, 人地住係果區係果區出現,合理過d唔係果住係果區既人係果區出現啦...

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-26 01:24 PM 發表

白衣都係保護家園姐。
如果有日有人揪插緊你老婆,唔通你唔郁手仲係隔離直播打卡呃like咩柒頭
所以話,查下d人住邊,就個知邊個搞事...

黑衣人口口聲聲講只係想返屋企唔係聚集搞事..., 但屋企係邊?

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-2-26 01:57 PM 發表

你無睇新聞,主控官已承認白衣人先打人
你無睇新聞, 警察話兩幫人衝突...,所以拉埋黑衣人...

而且咩咩主控承認?主控只係提出指控, 佢邊有資格幫白衣人承認...?

所以話反中都係白痴的...

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-2-26 02:07 PM 發表

白痴鳩
睇法庭新聞啦
唔好成日屋企打飛機
On L 9, 國安法收晒你地皮,DQ既 DQ, 走既走,坐既坐, 9叫都唔敢了.. 得返d無腦無膽無用又走唔到既.... 仲係到FF 自high...

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-2-26 02:11 PM 發表

如果個個罪犯也自認,唔L駛法庭啦
on 9藍屍
我係話你錯用“承認”兩字...

所以話反中都是白痴的..

引用:
原帖由 bean1213 於 2021-2-26 02:15 PM 發表

唔L夠講
就扯開話題
收皮啦
(唔想面對? 反中既都係白痴同廢的..
On L 9, 國安法收晒你地皮,DQ既 DQ, 走既走,坐既坐, 9叫都唔敢了.. 得返d無腦無膽無用又走唔到既.... 仲係到FF 自high...

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-26 02:17 PM 發表

另外我真係敢講,中國唔會搞我囉,我又無做犯法事情。
唔通好似王速咁,做左咁多犯法野,成日怕比人篤灰,唔怪得件件都有被害妄想症。
師兄有無掟過磚,玩過火魔法呀?
人小小唔怕認左佢,你個餘生會過得開朗D .
中央未係未搞過我地, 但黃人私了破壞阻返工就真係體會到...

佢地講野真係一d腦都唔用...

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-26 02:24 PM 發表

有腦就唔會黃啦。
有腦就唔會比人洗腦,洗到出去暴動,之後上庭,又認白痴認智障,最後都係要坐,成個人生基本玩完
係, 不過仲成日講中央會搞埋我地呢一點,真係好on L 7 9...

如果佢地認為中央一定會搞成個香港,拿淋走啦, 仲講耶穌咩..., 你無罐頭刀都唔惦, 點搞獨立呀...

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-26 02:33 PM 發表

做過衰野,行唔正企唔正,咪引發佢地被害妄想症,成日覺得有人想搞佢地囉。
我由細返大陸鄉下返到大,等通關返去平平地買返間別墅仔,不知幾爽。
班曱甴就繼續係香港住套房輪公屋。
我黎緊香港幾間屋,一見租客係曱甴就加租
根本就係d人怕鬼怕神咁自己驚, 講到人地幾L恐怖, 自己驚都算啦..., 又要拉埋我地d唔驚既人陪佢地驚, 你唔驚...? 就整色整水搞到你都要一齊驚...

我就無你咁本事有多幾間租收,仲要捱... 不過都想放返兩三個月假返去玩, 希望秋天打到疫苗返去唔洗隔離, 無咁熱, 時間啱啱好...

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-26 03:48 PM 發表

而家無唔代表將來無,d資產都係屋企人,我負責處理住先姐
哈哈,真係辛苦晒你...

早幾年十年間內唔中有人提點投資磚頭, 不過當時完全當耳邊風忽略...

最記得十多年前個上司, 話自己深圳買左四套房,專租比d單身囡囡,話睇好深圳樓, 果時我只係諗佢古古惑惑...完全無諗過佢真係為左投資...

引用:
原帖由 borofans 於 2021-2-26 11:15 PM 發表

白衣人全部死黑社會乞兒住元朗西鐵站
兩幫人打鬥,你係人地地方, 邊個有心搞事好清楚...

仲要d口口聲聲去元朗話想返屋企既黑衣人,係元朗撤退係仲要上西鐵...

打輸就屈人,真係廢...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]