• 瀏覽: 23,495
  • 回覆: 355
  • 追帖: 2
+53
班黑衣曱甴夠膽踩上深圳我就話佢叻

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2021-2-27 10:45 AM 發表

藍畜話有人預先話入元朗挑機所以比白衣人打係合情合理
點解啲曱甴低能仔唔講吓黃撚係點講垃圾會衝擊嘅?
點解黃畜唔講吓藍人話白衣人比人拉都係合情合理嘅?

引用:
原帖由 大林林 於 27-2-2021 14:05 發表

果晚唔係元朗居民入元朗就係響應6尺4、花柳進肛等入去元朗打搶砸燒,掘人袓墳曱甴暴徒
只係唔夠保護自己袓墳、家園白衣人打!
當晚被打街謊屎民,無個值得同情可憐,同太子哨牙仔被扑,只係自己申請被打
你揾禾牙

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-27 10:55 PM 發表

12127999 你揾禾牙
好掛住你,可唔可以幫我簽個名

附件

哨牙仔.gif(1.44 MB)

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-2-27 08:28 PM 發表
班黑衣曱甴夠膽踩上深圳我就話佢叻
班曱甴剪晒回鄉證啦,唔係唔洗參加布袋澳免證回鄉團

引用:
原帖由 大林林 於 27-2-2021 23:11 發表

好掛住你,可唔可以幫我簽個名
性 哨 名牙B

引用:
原帖由 leopig 於 2021-2-27 11:17 PM 發表

性 哨 名牙B
威盡國際
唔知有無揸BNO返袓國批薯仔皮

引用:
原帖由 ac_cml 於 2021-2-26 04:56 PM 發表

好黑暗, 擺明連控方都唔想做野

不過控方都講左 好重要的POINT , 係"白衣人首先出手"

控方代表政府, 即係政府都支持白衣人首先出手的論點

白衣人可恥!
白衫黑衫犯法都係要拉,最大問題係黃法官白衫就重判,黑衫就優秀細路輕判甚至無罪先得人驚。

https://news.mingpao.com/ins/港聞/ ... 佬」屬挑釁-事主反駁市民受襲才罵白衣人

辯方終於出場

// 謝英權又質疑,閘內的人以粗口高喊「牛屎佬」是挑釁行為,惟A反駁當日閘內市民被白衣人包圍,受驚才會罵白衣人,難以理解這是挑釁。//

如果係咁樣: "你班x街唔好走,我通知左元朗警方架啦" ... 都唔係挑釁拿?

控方又問,當時閘內的人向白衣人投擲的物件是什麼,A表示當時情況混亂,沒有印象。

敢做唔敢認,垃圾曱甴

// A回應稱當時已發生襲擊事件,有市民受傷正進行急救,「閘內市民被幾十個白衣人包圍,唔知走唔走好,受驚先罵白衣人,難以理解點會話係挑釁」。//

我記得呢個A係住屯門,當日係見到車唔開好嘈,走出去睇嘢噃,響閘內,唔知走唔走好? 正常人當然走喇!
可惜辯方應該冇針對呢個黎問 .... 完 ...

睇黎呢個辯方都係冇X用 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]