• 瀏覽: 2,016
  • 回覆: 10
https://mil.news.sina.com.cn/zhe ... ftpnny9643120.shtml

J-7G逐漸退下來,由J-10、J-16、J-20....等各個新機種承擔其責任,雖然顯出中國財力和軍力雄厚,但美國、日本、印度等諸國,仍然對中國虎視著,中國不可就此鬆懈,還得要繼續警剔。

中國出事,港澳台都唔會好。
中國加油!

唔知出口J7G仲有冇人要? 送都好, 日後賣零件同彈彈收翻D, 好過浪費.

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-2-26 09:55 AM 發表
唔知出口J7G仲有冇人要? 送都好, 日後賣零件同彈彈收翻D, 好過浪費.
三哥啲米格21 咪就係靠 同型唔同名黑市零件吊命

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-2-26 09:55 AM 發表
梗係留呢改做無人機好。

引用:
記得十幾年前殲7出口去孟加拉,買家話好用

我估今時今日出口去非洲應該有生意,機型成熟,機件耐用

引用:
還有很多第三世界國家,養不起先進的5代機的

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2021-2-26 08:39 AM 發表
中國出事,港澳台都唔會好。
中國加油!
是全世界華人都沒有好下場,那時候華人就是當年猶太人的下場。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-2-26 11:43 AM 發表

梗係留呢改做無人機好。
改裝唔易,而且成本又高,不如直接整無人機好過。

改裝成為無人機

呢兩款擅長空中格鬥,改裝冇著數。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]