• 瀏覽: 1,977
  • 回覆: 34
台灣陸委會早前證實,香港著名電影監製向華強及兒子向佐向移民署申請赴台依親居留。台灣內政部移民署今日(25日)表示,經審查後決定不予許可居留

舔共人士也爭住要移民台灣,舔共個個身體最承實,做台灣人真的太幸福

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/台灣新聞/591895/向華強父子申請赴台依親居留被拒-台媒指官方以-國安理由-駁回

黑成咁, 點批呀?

奸邪妖獸不是極度仇視《國安法》的麼?為何對台灣《國安法》卻又不吭聲,連屁都不敢放一個?

完全表現出親中派人格。口說愛國,身體最誠實!

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-26 08:38 AM 發表
黑成咁, 點批呀?
向生老豆好似係呆灣呆灣黑幫大把啦

姓向既係將門之後,咁都唔准?
國民黨將軍喎…

人哋依親居留,老婆係台灣人,唔俾人哋為唔想老婆棄台籍尷尬而申請在台居留團聚咩?!又要俾你哋鬧為愛共人仕攞著數,啱唔啱數呢?好多香港人都係咁,我幾個男姓朋友都係咁去台灣定居的。

好喇,宜家繼續原狀,各自各精彩咯,希望佢哋老婆也唔好放棄台籍,佢一家人繼續做中港台磨心,大家開心。。。

我對呢啲永遠覺得人邪惡的人包括低智視野的樓主感討厭!!

走佬?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-26 08:54 發表

向生老豆好似係呆灣呆灣黑幫大把啦
就係驚佢哋過到去, 搞到嗰邊啲黑幫, 再發起另一場廝殺.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-26 09:08 AM 發表

就係驚佢哋過到去, 搞到嗰邊啲黑幫, 再發起另一場廝殺.
吊, 咁吹咩黑底姐大把黑社會去呆灣啦
曾智偉華探老豆又係係呆灣

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-26 09:12 發表

吊, 咁吹咩黑底姐大把黑社會去呆灣啦
曾智偉華探老豆又係係呆灣
嗰啲2打6又點同呢? 台灣省講明係'省安理由'呀, 咁都唔明?

民進黨先係真正既獨裁

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-26 09:17 AM 發表

嗰啲2打6又點同呢? 台灣省講明係'省安理由'呀, 咁都唔明?
吊..........呆灣都信咪ON 9 lor
陳同佳自首都係又保安理由

當年國民黨點解唔夠老共打要退守呆灣
明晒.......成抽都係廢西

死火,今次向左走向右走都唔掂

引用:
原帖由 kakitwong0909 於 2021-2-26 08:52 AM 發表
完全表現出親中派人格。口說愛國,身體最誠實!
好似三毛黃狗口話反中日日上淘寶?身體最誠實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]