• 瀏覽: 10,710
  • 回覆: 86
+8
混有晶片喺入面,美國用來監控。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-26 09:32 AM 發表

假新聞都係英國嘅一部份!假文宣係你哋嘅一部份!
香港新聞都有報導架喎。又係 「我睇到,我唔信」

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2021-2-26 09:20 AM 發表
點解要抹黑西人?毒果快幫手漂白!唔可以比YC知道真正世界發生緊咩事嫁!尾國無乞丐!歐洲無假貨!呆灣無黑社會!睇毒果!得永生!阿瞞!
毒果要出黎澄清啦。
呃傻人要呃一世,
俾傻人知道真相會精神崩潰
以後冇得起機喪失性能力點算

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-2-26 09:33 AM 發表

香港新聞都有報導架喎。又係 「我睇到,我唔信」
你都知係假新聞?811單眼女,831太子

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-2-26 08:00 AM 發表

反而覺得政要不需要打這些來歷不明的疫苗,政要都是位高權重,佢哋可以引入正規的疫苗然後名正言順地首先接種,既安全又可靠。
根本政要都係有特權+優先打
使咩搶水貨

英女皇開口要打科興唔通冇貨比佢咩

引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-26 09:35 AM 發表

你都知係假新聞?811單眼女,831太子
又撈埋哩講,難道毛毛真係咁技窮?

幽靈疫苗即係邊種疫苗?

來路不明斷估歐洲政府收左貨都會化驗一下. 
唔多信...

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-2-26 09:39 AM 發表

又撈埋哩講,難道毛毛真係咁技窮?
學啲小黃人啫疫苗都可以攞嚟搬龍門歪曲事實!

引用:
原帖由 janjanjanus 於 2021-2-26 09:35 AM 發表

毒果要出黎澄清啦。
呃傻人要呃一世,
俾傻人知道真相會精神崩潰
以後冇得起機喪失性能力點算
他們不懂分析

走私假疫苗 既人 很pk

引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-26 09:41 AM 發表

學啲小黃人啫疫苗都可以攞嚟搬龍門歪曲事實!
中國做假,世界第一,你接受現實吧。

引用:
原帖由 賢豬 於 26/2/2021 05:47 發表
其中一名官員指,暫未知這些疫苗是否真貨,或可能只是一小樽生理鹽水,若幸運的話可能只是沒有效,否則可能會導致嚴重情況。

奇怪,點解港府官員接種科興疫苗後,曱甴文宣會話官員打既疫苗係生理鹽水?莫非曱甴文宣接到上頭指令開始造謠裡應外合又想屈中國
香港蝗屍曱甴,黑醫護,舔西狗磚家都未知幾時有輝瑞,有可能運來的是假的疫苗。最好黑醫護打完面癱,壞腦。

做假最出名係邊個國家?你們懂的

30億歐元4億支即係每支7.5,點會咁平

歐美國家打輝睡,生理鹽水至少唔會歪嘴瓜柴,少副作用過正貨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]