• 瀏覽: 10,729
  • 回覆: 86
+8
引用:
原帖由 .kaxka.. 於 26/2/2021 05:55 發表
有冇提什麼出產地。
歐盟多是輝瑞Biotech和阿屎利糠。中國只有去塞爾維亞和匈牙利

原來疫苗可以唔使直接同藥廠買嘅🤭

話唔定係福島海水,
能醫百病

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-26 09:48 AM 發表
做假最出名係邊個國家?你們懂的
美國

有何驚奇呢??
真貨假貨,檯面貨老鼠貨,從來就無分國界,只有狹窄視野的才集中指向中國!

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-2-26 09:46 AM 發表

中國做假,世界第一,你接受現實吧。
小黃人明明係中國人都話自己唔係中國人啦佢哋係咪做假呢唔通佢哋嘅基因改變左?

引用:
原帖由 初級投資者 於 26-2-2021 09:32 發表
混有晶片喺入面,美國用來監控。
有5G天線偷資料

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-2-26 09:56 AM 發表
原來疫苗可以唔使直接同藥廠買嘅🤭
不用藥廠買,偷都得

據得州休斯敦KTRK電視台21日報道,這名公共衛生醫生名為哈桑·戈卡爾,他偷竊疫苗的地點是該縣一處疫苗接種點。事發一周後,戈卡爾將此事告訴了該縣公共衛生部門的一名同事,後者隨即向上級舉報,戈卡爾之后被解僱。

哈里斯縣的公共衛生官員表示,對疫苗的不當處理可能會使該縣的政府財政撥款減少。調查此事後,地方檢察官金·奧格 (Kim Ogg) 稱,戈卡爾濫用職權,想把他的家人和朋友排在通過合法程序以接種疫苗的人前,這是非法行為,他將被追究法律責任。戈卡爾的律師保羅·多伊爾 (Paul Doyle) 則辯護稱:“戈卡爾是一名敬業的公務員,拿走疫苗是為了避免過期,物盡其用”。

引用:
原帖由 janjanjanus 於 2021-2-26 09:35 AM 發表

毒果要出黎澄清啦。
呃傻人要呃一世,
俾傻人知道真相會精神崩潰
以後冇得起機喪失性能力點算
無問題,送哂班天使去比洋腸幫下手,洋腸會努力照顧天使!洋腸止痕利多於弊,你同意嗎?

美國狗真係癈!

附件

Screenshot_20210226_090315.jpg(48.7 KB)

Screenshot_20210226_090235_com.peopledailychina.activity.jpg(118.63 KB)

引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-26 05:34 AM 發表
歐洲委員會有官員指,有騙徒向歐盟各國政府提供的約4億劑疫苗,並非直接來自生產疫苗的藥廠,總值約30億歐元(約283億港元

)。而不少國家元首或政府首長或許已經接種這些幽靈疫苗。
其中一名官員指,暫未知這些疫苗是否真貨,或可能只是一小樽生理鹽水,若幸運的話可能只是沒有效,否則可能會導致嚴重情況。歐洲刑警組織已就事件展開調查,據指,周四(25日)舉行的歐盟領袖網上峰會會討論此事。
...
不如俾個英文原文睇下??

係d冇腦先唔信中國 令今代中國更強大了

引用:
原帖由 花寶多小強 於 2021-2-26 09:58 AM 發表

美國
歐州鬼佬都多9up造謠,美國連針筒都做唔倒!

附件

Screenshot_20210226_090315.jpg(48.7 KB)

Screenshot_20210226_090235_com.peopledailychina.activity.jpg(118.63 KB)

睇呢的新聞唔洗咁認真係嘛?政要又唔係平民,點會冇途徑打正品呀?當全世界都缺貨時,你唔知可以同阿邊個邊個買到四億支疫苗?同人做30億歐元買賣會唔確定貨源咁兒戲?成單野聽起尼好似阿婆畀人呃買海麻雀咁。