• 瀏覽: 32,471
  • 回覆: 415
+32
封殺 做得好👍🏻

中大幾時公佈成立中大共和國?
快啲公布~快啲入牢~最緊要快

一早段狗硬起來就唔會今日仲係咁啦!佢第一個去ifc跳落去啦

封殺有撚用一早就應該踢岀校

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-2-26 03:33 AM 發表

點解唔踢岀校?
發表聲明已經等同報警,之後的事就留比國安處,沒有必要現階段踢出校。

中大唔同學生會割席會影響政府對中大撥款

壞左腦打咩壓

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-26 03:28 AM 發表
下月1日履新的新一屆中文大學學生會幹事會,其候任內閣「朔夜」早前發表批評中大向政權低頭,報警拘捕學生等。中大昨晚(25日)發表嚴正聲明,宣布5項反制措施,間接「封殺」中大學生會幹事會當選內閣。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210226/photo/bkn-20210226001717067-0226_00822_001_01b.jpg?20210226025001
大個仔啦!自己學下點樣解決問題!

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-2-26 03:33 AM 發表

點解唔踢岀校?
就是囉

不再是中大學生,就不會有資格再代表學生出聲

引用:
原帖由 出入夜婆仔 於 2021-2-26 06:48 AM 發表
有4千人投票。 咪有4千人會費。除非唔係!
冇錯,衹係大學唔肯替學生會代收會費姐,哩4千人應自動自覺交會費給學生會,麻煩小小姐

港毒瘤

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-26 03:28 AM 發表
下月1日履新的新一屆中文大學學生會幹事會,其候任內閣「朔夜」早前發表批評中大向政權低頭,報警拘捕學生等。中大昨晚(25日)發表嚴正聲明,宣布5項反制措施,間接「封殺」中大學生會幹事會當選內閣。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210226/photo/bkn-20210226001717067-0226_00822_001_01b.jpg?20210226025001
現在香港的大學係陪訓暴徒曱甴的,全部關閉啦,有心讀書的,上大陸讀啦

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-26 03:40 AM 發表
一招收你皮, 學生會冇得收會費,
超,咁仲好,可以名正言順眾籌,仲搵得多

利申,愛國人士

引用:

點解唔踢岀校?
臭坑要出臭草

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]