• 瀏覽: 32,462
  • 回覆: 415
+32
成班細路仔覺得自己有權去決定香港政制? 唔好咁自以為是啦。

太過放肆嘞,唔見棺材唔流淚。

引用:
原帖由 hwwong 於 26-2-2021 03:38 AM 發表

因為有垃圾校腸段狗縱容同包庇... 所以中大學棍有恃無恐變本加厲地作惡禍害社會...
將中大的撥款cut一半,好過加股票印花稅啦

大學學生會其實除左攪活動去玩,有咩用?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-2-26 04:41 AM 發表
大學學生會其實除左攪活動去玩,有咩用?
仲有搞淫賤迎生日..

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-26 03:28 AM 發表
下月1日履新的新一屆中文大學學生會幹事會,其候任內閣「朔夜」早前發表批評中大向政權低頭,報警拘捕學生等。中大昨晚(25日)發表嚴正聲明,宣布5項反制措施,間接「封殺」中大學生會幹事會當選內閣。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210226/photo/bkn-20210226001717067-0226_00822_001_01b.jpg?20210226025001
冇會費收,唔怪之得話打壓。

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-26 03:38 AM 發表

因為有垃圾校腸段狗縱容同包庇... 所以中大學棍有恃無恐變本加厲地作惡禍害社會...
全校押去西藏種樹,包括校

咁咪唔讀囉!英蒂無大學比班垃圾讀咁慘?

好消息

不如話中大學生被鬼佬利用打壓香港市民好過啦!自己唔識自律攪到香港越來越多限制!

立左國安法,曱甴仲惡得出樣咩?

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-26 03:28 AM 發表
下月1日履新的新一屆中文大學學生會幹事會,其候任內閣「朔夜」早前發表批評中大向政權低頭,報警拘捕學生等。中大昨晚(25日)發表嚴正聲明,宣布5項反制措施,間接「封殺」中大學生會幹事會當選內閣。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210226/photo/bkn-20210226001717067-0226_00822_001_01b.jpg?20210226025001
🤔上年是 學生5招 封殺 中文大學保安職員形容打壓職員。

保安份CV花晒,
比人攻破防守唔到,
以後點轉去大機構做?

保安:大家打工啫,個場我睇,結果有人搞事仲要打我。

🤔比較想知大學裝修費保險包唔包?
最後邊個出錢?
之前話政府出100萬?
無了下文?
有冇人知邊份報紙有跟進?

💀垃圾學生💩,時代廢物🖕

有書唔撚讀,日日搞政治,不知所謂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]