• 瀏覽: 5,019
  • 回覆: 79
有無人拍片都唔關你地事啦

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
熱賣及精選
引用:
原帖由 songsong17 於 2021-2-26 01:27 AM 發表

你地拍人地就得, 人地拍你就唔得...民主自由人權???
咪係,成班黑記影晒你地點蝦個女子,又唔叫班黑記刪片,依家抵死啦,比黑記既片擺上台,睇晒你地d罪證。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-26 01:26 AM 發表

有片有真相

「23萬人九龍反送中」警方深夜清場 疑似便衣女警拍攝示威者被捉到用盡渾身解數終於在男警護送下離開:https://youtu.be/4ljzye2dxfA
仲有好多走甩咗?

嚴禁公開任何個人通訊資料
嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM,新手可使用對象回帖中的通訊icon。
想搞清性別,所以老強試真身?

引用:
原帖由 sandy1211 於 26-2-2021 01:19 AM 發表

前年7月7日網民發起九龍區大遊行,有女子在旺角遭群眾懷疑是拍攝在場人士的便衣女警,被包圍及要求刪除影片。事後三名男女分別被控非法集結、非法禁錮及非禮等罪,案件今於區域法院續審。任職女教師的第三被告自辯時承認,曾拉著女事主的手,希望對方澄清是否曾拍攝現場人士。現場影片可見,被告...

https://hk.appledaily.com/resizer/Yq3LzLy3HEex5ATtVpHOIsBz3EE=/4787x2693/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/PXPSVZPBJJDBXN3XGKMCCVX6ZI.JPG
============
女教師,
香港邊條法例是公眾地方吾比人拍照架...
妳要女事主澄清,即系咩意思,遊行大曬架...
你班人渣只是口講咩人權民主,其實作事是人多來欺凌別人來滿足自己的痴線想法.

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-26 01:26 AM 發表

有片有真相

「23萬人九龍反送中」警方深夜清場 疑似便衣女警拍攝示威者被捉到用盡渾身解數終於在男警護送下離開:https://youtu.be/4ljzye2dxfA
民主, 真民主, 適合係獄中宣傳, 出黎人生更加精彩

引用:
原帖由 suzume 於 4-5-2021 11:28 PM 發表

有無人拍片都唔關你地事啦
=======
所以女教師給法官斥責,女事主就算拍攝亦不是犯法,女教師無權要事主解釋而阻擂事主離開現場..
有正義感的人見女事主被一班人欺凌,首先要做是帶女事主離開現場,並非不斷要女事主向一班人解釋,
女教帥要女事主向一班人解釋,只表示她跟一班人是同流合污...

引用:
原帖由 ld933 於 4-5-2021 11:29 PM 發表

仲有好多走甩咗?
=========
走甩個班得天收...
當日遊行內無個好人..全是一群黃畜人渣...

小一個誤人子弟嘅老師係好事

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-2-26 01:19 AM 發表

前年7月7日網民發起九龍區大遊行,有女子在旺角遭群眾懷疑是拍攝在場人士的便衣女警,被包圍及要求刪除影片。事後三名男女分別被控非法集結、非法禁錮及非禮等罪,案件今於區域法院續審。任職女教師的第三被告自辯時承認,曾拉著女事主的手,希望對方澄清是否曾拍攝現場人士。現場影片可見,被告...

https://hk.appledaily.com/resizer/Yq3LzLy3HEex5ATtVpHOIsBz3EE=/4787x2693/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/PXPSVZPBJJDBXN3XGKMCCVX6ZI.JPG
正臭西

暴民傻仔,  好用武力,  小人物想做大英雄,  浪費公帑申請法援,  不斷上訴,  狀棍拖長官司袋袋平安.........    

引用:
原帖由 ld933 於 2021-5-4 11:29 PM 發表

仲有好多走甩咗?
只要有片,罪犯就有機會落網,走甩只是暫時性,警方日後按圖索驥一定能將其餘歹徒繩之以法。現在這三名被告就是警方根據多條影片認人及市民舉報而將他們一網成擒。

死曱甴罪有應得

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮
臭西  入去慢慢坐啦

人地有影又好,無影都好,你都無權禁錮人啦!仲學人教書?我都想攪清楚你係唔係真係女教師,我懷疑你係男教師,可唔可以禁錮你?DLLM!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]