• 瀏覽: 5,020
  • 回覆: 79
有個人想弄清呢位教畜係咪處女係咪就可以同佢做!?

香港曱甴,時代垃圾。

熱賣及精選
咁即係你有做過啦!人地有無拍都唔到你去捉住人唔比走啦,入去受罷啦你

我一句都唔會回個腦裝屎既黃垃圾。
引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-2-26 01:19 AM 發表

前年7月7日網民發起九龍區大遊行,有女子在旺角遭群眾懷疑是拍攝在場人士的便衣女警,被包圍及要求刪除影片。事後三名男女分別被控非法集結、非法禁錮及非禮等罪,案件今於區域法院續審。任職女教師的第三被告自辯時承認,曾拉著女事主的手,希望對方澄清是否曾拍攝現場人士。現場影片可見,被告...

https://hk.appledaily.com/resizer/Yq3LzLy3HEex5ATtVpHOIsBz3EE=/4787x2693/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/PXPSVZPBJJDBXN3XGKMCCVX6ZI.JPG
奇怪!
公眾地方,事主冇權拍攝現場咩?
如果佢唔係參與暴動,有冇拍攝現場關佢乜事?
點解班黑衣暴動人對佢咁尊重?就算佢冇參與暴動,佢有乜權要求事主交代?
點解班人會懷疑事主係警察而唔係記者?

關佢鳩事咩,多事咪嘢官非囉

垃撚圾教師

唔準走、除衫澄清一下係咪女人

睇過段片都好憤慨!咁多人圍住睇竟然助紂為虐冇人幫受害人,全部都系無人性同理心根本全部都系幫兇有罪!

臭西,影相犯法咩?

其實人哋响現場影乜你根本冇權查問。

陳淑莊: 市民支持便支持, 我可以繼續反對囉.
引用:
原帖由 onnam 於 2021-4-1 10:58 PM 發表

其實人哋响現場影乜你根本冇權查問。
當日班曱甴黑暴佔據街道真係為所欲為,甚至認為屠殺市民都唔會有後果

香港曱甴,時代垃圾。

依家妳出晒位 唔冼影都大把人識

曱甴西,含 啦你

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-2-26 01:27 AM 發表

你地拍人地就得, 人地拍你就唔得...民主自由人權???
真係唔明黃人個腦諗乜嘢

只想弄清 又禁錮又非禮 係警察又點??你冇犯法又不是暴徒 又帶哂口罩 怕乜被人拍?😑

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2021-2-26 12:34 PM 發表

我除你條褲只係想睇下你係咪真係女人
冇j都沒必是真女人,可能是變性人,應該要用手摷下,深入檢查先得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]