• 瀏覽: 4,879
  • 回覆: 32
+2
引用:
原帖由 momo1234 於 2021-2-25 05:01 PM 發表
根本動物園呢樣野就好撚仆街,又係死鬼佬屎橋
因為人類私慾而囚禁動物
想做dominator操生殺大權又懶係扮哂保育動物,教育下一代為地球好🤮
人類先係最殘忍……你幾時見動物為對鞋個手袋殺咗其它動物用佢層皮披上身

咁又真係幾殘忍.

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-2-25 03:53 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210224/441327723395158016463907.jpeg/iHi_Ls9lTB5a1pUROSW-Y8XOe6b-nBN_XB7xlVwe8ZU

動物園表演餵老虎吃活雞是否殘忍?江蘇南通有動物園遊客投訴,園內設有向老虎投餵活雞的環節,只見職員給遊客提供活雞,然後讓他投向老虎附近讓牠食用,投訴人 ...
係對隻老虎被殘忍先真!
明明飯來張口係動物園既福利
做咩要餵活雞比佢, 要佢又要追又要撲先有得食咁辛苦.....

引用:
原帖由 夏夢妮 於 2021-2-25 05:01 PM 發表

所以我唔食蚯蚓
只食白灼蝦
d蝦蝦咁可愛,你點可以食佢地架

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-2-25 03:58 PM 發表
不如推動物園老板落去俾老虎追娛樂遊客。
放隻老虎去示威現場,吹淚彈都慳返,而且無人會投訴暴力

以後全世界動物園既獅子老虎改為食自助燒烤。

老虎先生, 請問燒雞翼要唔要落蜜糖呀?
獅子太太,牛扒要幾成熟呀?

唔知呢啲遊客有冇食雞,唔通呢啲遊客從來淨係食自然死或病死既雞?雪藏雞都好多係生劏再雪藏,佢地有冇食?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-2-25 03:53 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210224/441327723395158016463907.jpeg/iHi_Ls9lTB5a1pUROSW-Y8XOe6b-nBN_XB7xlVwe8ZU

動物園表演餵老虎吃活雞是否殘忍?江蘇南通有動物園遊客投訴,園內設有向老虎投餵活雞的環節,只見職員給遊客提供活雞,然後讓他投向老虎附近讓牠食用,投訴人 ...
說殘忍的不如將隻老虎獅子寄養你家,你每日煮熟d活雞手撕餵食好唔好!

魚街好多人買生魚仔返屋企餵魚,街市好多人買生歐歐既野返屋企整黎食,美國會射飛彈炸死活生生既人

餵食好自然,但要小心同小孩解釋,唔係佢以為動物生命可以玩

海洋公園啲小朋友咪又係咁餵魚比海豹

殘忍?咁不如下次煮好晒上埋碟先俾老虎食啦,記得俾埋刀義喎,咁先夠文明吖嘛!

引用:

又要被人權組織話無雞權了

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-2-27 02:51 PM 發表

又要被人權組織話無雞權了
係雞權組織

呢頭投訴完,轉頭自己去點魚生食,生吞八爪魚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]