• 瀏覽: 1,559
  • 回覆: 13
抄中國設計,用鴨翼式喎

美國的支持者顏面何存

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/F/A-XX戰鬥機

附件

Boeing_F-A-XX_2013.jpeg(25.89 KB)

美國人話:你中國人都山寨得我美國貨多了,我山寨返你一次都好應該呀!

六四大佐聲稱鴨翼設計只有落後國家用,歐美早已放棄,但現在好像並非大佐所言一樣。

無知最可憐

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-25 02:48 PM 發表
美國人話:你中國人都山寨得我美國貨多了,我山寨返你一次都好應該呀!
美國繼apple 瘀人三星出大屏手機,自已跟住又無恥出大mon後。。。
多次輪迴

今次又一力作

其實超音速巡航時,有鴨翼的加持比冇的有更好機動控制!

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-25 05:01 PM 發表
無知最可憐
係囉,班美打手撐f35衰咗,撐福特艦,怎知電磁彈射衰咗,今鋪6代戰機可又衰埋

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-25 03:21 PM 發表
六四大佐聲稱鴨翼設計只有落後國家用,歐美早已放棄,但現在好像並非大佐所言一樣。
佢地信錯老尾囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-25 05:25 PM 發表

佢地信錯老尾囉
本來以為老尾最掂,點知老尾成日炒車

三十年河東三十年河西 美國開始要抄055同殲31

引用:
原帖由 奶少 於 2021-2-25 07:11 PM 發表
三十年河東三十年河西 美國開始要抄055同殲31
冇計,佢隻ddg1000個型似潛水多d!

所以軍部而家都想呢個project 潛水囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-25 03:21 PM 發表
但歐洲一直用緊鴨翼喎,嗰位大佐生活响邊個時空啊!

引用:
佢條廢柴又去咗潛水 扮睇唔到!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-25 05:24 PM 發表

係囉,班美打手撐f35衰咗,撐福特艦,怎知電磁彈射衰咗,今鋪6代戰機可又衰埋
衰得過咀炮,又話飛天航母,量子炮

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-25 02:48 PM 發表
應該係賴阿爺偷咗老尾未來嘅軍事科技至真,所以都係阿爺山寨尾國佬!🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]