• 瀏覽: 40,775
  • 回覆: 443
+53
私了人哋講成幫人,曱甴嘅編撰能力真係冇得頂!!

人渣

都係個句,判你入赤柱唔係真係叫係坐監。只係叫你去渡假同修行,出返來之後再有多個專業資格咁

黑暴死全家!!

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-2-25 03:20 PM 發表
成班黃屍禽獸。幫忙?幫忙鉗住女受害人。
https://www.youtube.com/watch?v=4ljzye2dxfA
睇返都覚得火滾!呢條死教畜重好意思狡辨,dklm!重有周圍成班所謂記者!全部都人渣!

根本就係典型嘅sea brid行動啦! 搵人好似幫忙, 其實係分散對方注意力, 其他人就對被害人上下其手, 又打又搶又搏矇。  根本就係有計劃有預謀嘅行動。 而且三個人都係有同一個目的, 就係要被害人刪除照片。 所以根本就係同夥.  冇得走,坐硬監。 叫D黑學生去探監啦。仆街

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-2-25 03:20 PM 發表
成班黃屍禽獸。幫忙?幫忙鉗住女受害人。
https://www.youtube.com/watch?v=4ljzye2dxfA
睇番都好能嬲,成班曱甴剩係識人多蝦人小,做得出唔怕認啦,死曱甴,全部落地獄死全家

香港曱甴
時代垃圾

附件

Screenshot_20201228_091235_edit_208850605140527.jpg(73.17 KB)

Screenshot_20210224_150130.jpg(92.73 KB)

睇完條片跟本唔可以原諒果班垃圾十幾人凌辱一個靚妹妹相信條咸濕C肥仔判五年以上走唔甩甩先拉得三件太可惜

個女教師係邊間學校

引用:
原帖由 gerson161 於 2021-2-26 12:08 AM 發表
個女教師係邊間學校
英華

片入面最仆街冚家剷係d記者

黑暴黃畜夠膽做唔夠膽認!
這是黑暴黃畜的特性!
希望這案件不要落入香港狗法官審判!
否則又有司法放生醜聞出現!
律政司又要上訴!

為官避事,教育局重未取消佢教師執照

冚家剷曱甴教畜敢做唔敢認!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]