• 瀏覽: 6,143
  • 回覆: 50
+8
政府高官,劉焱帶51黃口罩係財政預算案表達立場,應該要DQ啦!

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-25 10:43 AM 發表
政府高官,劉焱帶51黃口罩係財政預算案表達立場,應該要DQ啦!
之前有人帶51黃口罩入法院都比個法官趕佢出場,呢個職位咁高既官員仲要公開場合比全港事民睇住都要表達立場!唔DQ對唔住人啦!

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-25 10:43 AM 發表
政府高官,劉焱帶51黃口罩係財政預算案表達立場,應該要DQ啦!12120573
好了! 多件黃畜露底, 等被清算

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-2-25 02:08 PM 發表

好了! 多件黃畜露底, 等被清算
有網友話呢條八婆份糧資同警務署一哥一樣咁高,如果真係比人DQ真係笑

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-25 02:11 PM 發表

有網友話呢條八婆份糧資同警務署一哥一樣咁高,如果真係比人DQ真係笑
黃官個樣

附件

8.1.jpg(54.2 KB)

呢隻口罩響實x有得賣,佢買錯真係唔奇......

港鐵主席上次都用左呢隻口罩出鏡,佢都話因為經過實x所以聽左sales講去買而已......

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-26 07:19 AM 發表

港鐵主席上次都用左呢隻口罩出鏡,佢都話因為經過實x所以聽左sales講去買而已......
現在是甚麼時勢?宣勢效忠基本法,支持光時是有嚴重后果的。
退一萬步,我是個潛藏的黃高官,我是故意戴個51口罩在記招上高調表明政治取向,還是在工作範圍內暗助黃色大業呢?
別走到極端成港式麥卡錫主義了。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-26 07:19 AM 發表

唔好攪笑啦,實惠有51口罩賣? 呢d黃口罩要黃店先有得賣,等於5大素球黃色口罩都只得黃店先有。仲要佢廿萬一個洗乜係呢d地方買cheap野,直接係韓國訂真貨啦!

引用:

呢隻KF94款口罩係人都知韓國制,香港好多都係炒佢生產,香港制買過幾隻質地都好差,好粗糙下,只係價錢平少少。高官咁有錢貪平買錯cheap野都抵佢死唔。另外如果實惠賣呢d口罩真係好有問題,係真的話攑報佢先。

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 09:43 AM 發表

呢隻KF94款口罩係人都知韓國制,香港好多都係炒佢生產,香港制買過幾隻質地都好差,好粗糙下,只係價錢平少少。高官咁有錢貪平買錯cheap野都抵佢死唔。另外如果實惠賣呢d口罩真係好有問題,係真的話攑報佢先。
不過又咁講,又唔見特首或一哥佢哋買錯呢d口罩。根本就好多黃官係度呃糧支倒政府米

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 09:36 AM 發表

唔好攪笑啦,實惠有51口罩賣? 呢d黃口罩要黃店先有得賣,等於5大素球黃色口罩都只得黃店先有。仲要佢廿萬一個洗乜係呢d地方買cheap野,直接係韓國訂真貨啦!
實惠就係黃店, 在2019年暴動之始, 這黃店曾貼出不招待警察的通告。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-2-26 10:01 AM 發表

實惠就係黃店, 在2019年暴動之始, 這黃店曾貼出不招待警察的通告。
咁仆街,我仲成日幫親佢買野
好在師兄提醒,如果仲有賣就攑報佢先!

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 10:03 AM 發表

曱甴王,都唔夠薑賣黃物品,實惠敢賣就係好野

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 10:03 AM 發表

要告到佢銷毀晒該款畜罩為止

引用:
政府高官,劉焱帶51黃口罩係財政預算案表達立場,應該要DQ啦!12120573
你唔講我都唔知咁樣有政治含意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]