• 瀏覽: 6,199
  • 回覆: 50
+8
引用:
原帖由 starr 於 2021-2-26 10:48 AM 發表

你唔講我都唔知咁樣有政治含意
[香港加油] , 原本都無政治含義,仲好正面。但由班黃畜口中講出黎,真係難聽過粗口

引用:
原帖由 starr 於 2021-2-26 10:48 AM 發表

你唔講我都唔知咁樣有政治含意
因為黃畜大部份都係小學雞,好喜歡整d低能野以為只係得佢地明咁。仲有款黃色口罩印住F.X.X.X.X5大素球口號,以為簡寫就無人知,又要做又唔敢認,呢d作風就係黃畜既性格

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-25 10:43 AM 發表
政府高官,劉焱帶51黃口罩係財政預算案表達立場,應該要DQ啦!12120573
做高官,完全無警覺性,炒得

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 09:36 AM 發表

唔好攪笑啦,實惠有51口罩賣? 呢d黃口罩要黃店先有得賣,等於5大素球黃色口罩都只得黃店先有。仲要佢廿萬一個洗乜係呢d地方買cheap野,直接係韓國訂真貨啦!
實惠係黃店嚟噃!

引用:
原帖由 9wai 於 2021-2-26 02:08 PM 發表

實惠係黃店嚟噃!
以後都唔幫親佢

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 02:09 PM 發表

以後都唔幫親佢
唔好好學唔學,學埋啲黃絲弱智行為,買嘢根本唔需要分黃定藍。
呢啲口罩我都有用,我用過覺得好所以叫人幫我買兩盒,我根本唔撚知個標誌表示乜。買咗唔通揼咗佢?

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-2-26 02:48 PM 發表

呢啲口罩我都有用,我用過覺得好所以叫人幫我買兩盒,我根本唔撚知個標誌表示乜。買咗唔通揼咗佢?
朋友就係掉左佢都唔用.
我叫佢學麥美娟咁, 整個貼紙or 扣章遮住, 唔洗掉左咁浪費.

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-2-26 10:01 AM 發表

實惠就係黃店, 在2019年暴動之始, 這黃店曾貼出不招待警察的通告。
你係咪睇錯阿布x呀?
實記有賣匯愛口罩喎...

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 10:52 AM 發表

[香港加油] , 原本都無政治含義,仲好正面。但由班黃畜口中講出黎,真係難聽過粗口
何解要被佢地騎劫呢句野?
內地媒體都冇用呢句去支持香港抗疫...
千祈唔好怕佢地

5.1可以是勞動節,為何要送給黑暴專用?

「香港加油」是一句正面的說話,亦並非黑暴專用。

難道黑暴說他們是人,我們就不是人?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-26 09:47 PM 發表

何解要被佢地騎劫呢句野?
內地媒體都冇用呢句去支持香港抗疫...
千祈唔好怕佢地
當然唔會怕佢地,只係我地都講呢d字眼既時候唔想比佢誤以為支持佢地。

引用:
原帖由 40342 於 2021-2-26 09:58 PM 發表
5.1可以是勞動節,為何要送給黑暴專用?

「香港加油」是一句正面的說話,亦並非黑暴專用。

難道黑暴說他們是人,我們就不是人?
51可以代表好多意思,但呢位高官配帶既黃口罩真係黃人佢地自己設計圖案,所以呢位高官仲要係咁大既公開場合表態支持佢地。所以佢真係好過份

引用:
原帖由 新手 於 2021-2-26 10:15 PM 發表

51可以代表好多意思,但呢位高官配帶既黃口罩真係黃人佢地自己設計圖案,所以呢位高官仲要係咁大既公開場合表態支持佢地。所以佢真係好過份
口罩是黃色?

既然5.1有多種意思,何必只想到黑暴用的一種。

引用:
原帖由 40342 於 2021-2-26 10:20 PM 發表

口罩是黃色?

既然5.1有多種意思,何必只想到黑暴用的一種。
佢有出個黃色款,為掩人耳目出埋其他色,但係51圖案字型係完全一樣。
我明白你意思51當然唔係黑暴專用既字,但呢個口罩既字型係佢地自己設計,帶上佢就等同支持佢地!

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-2-26 02:48 PM 發表

香港不嬲都無分黃藍,只係佢地要分顏色!但黃店既理念係將賺到既錢幫助佢地班黑暴,咁我幫親佢咪等同支持黑暴。仲要有師兄話實惠之前表態唔歡迎警察。真係好很過份!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]