• 瀏覽: 3,267
  • 回覆: 9
西歐根本無黑白, 只係美國集團
伊立克冇大殺傷力武器, 就被屈有, 被殺到國家幾乎被毀
伊朗一發展核武, 就被制裁了十年

但原來只為幫以色列獨自發展核武器
在伊朗要求美國解除制裁的最後期限到來前夕,國際原子能總幹事親赴伊朗,最終,雙方算是達成了一個臨時協議,暫時止住了事態進一步惡化的勢頭。

報道指出,以色列可能擁有90枚核彈頭,以色列對此不置可否,沒有承認過,但也沒有否認過。扎里夫借此事向美英法德各國首腦發出靈魂拷問:你們怎么不表示“嚴重關切”了?

https://www.sohu.com/a/452387446_100143040?scm=1004.722180635791392768.0.0.3069&spm=smpc.mil-home.international.4.1614209616892UnFhxKM

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-2-25 09:23 AM 發表
冇核彈嘅先驚“制裁”,真系有核彈嘅邊個驚?朝鮮有核彈,美國話打噤耐,夠膽打咩?伊朗仲系嘴砲落去,盞美國、以色列又去炸佢。
但美國好賤,斬殺以色列週邊原住居對手,作大話生安白造去美化佢屠宰他國的罪行,獨讓佢安插搶佔巴勒斯坦土地的以色列發展強大核武!

根本在翻版佢當年殺害印第安人,搶佔美洲大陸的暴行!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-2-25 02:13 PM 發表
白人至上嘛 !心照啦! 邊度有平等㗎!
但香港班美9同英9以為有喎!看逃杰隻儍蛋

引用:
原帖由 erkc 於 2021-2-25 03:11 PM 發表

以色列從來不承認自己有核武,這跟伊朗四處宣揚"我在搞核武"已經很不同了
同時以色列也沒有像伊朗那樣四處宣揚要滅別人國,但現時伊朗政權由成立到現在都在喊要滅以色列
結果就是伊朗不懂什麼叫"悶聲發大財",收一下聲不行喔?
伊拉克都冇揚佢有核武喎,美國話,薩達母仲大力否認,咩結果呀?

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-2-25 04:11 PM 發表

熱臉龐貼人哋的冷屎忽!
可能真係有屎添!
今次疫情日本對美國瀨到汪汪咁

但疫苗分配呢?白人打原先俾日本接種囉
上年7月訂1.2億劑,外國佬到今個月先至掟4萬劑俾日本,前幾天再掟46萬劑喎,

根本真係當佢9咁喎!

所以班黃人要做美9。攞去仁道咗把啦!

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-2-25 05:41 PM 發表

但……伊拉克係抵死的,佢本身是尾角隻狗打伊朗,之後反骨同主人尾角反面,但又不肯跟中俄伊朗合作埋堆,結果孤立無援被尾角佬生劏致死,唔抵可憐的。
咁伊拉克為美國打伊朗唔成,冇功勞都有9勞丫,美國老屈佢有大殺傷力殺佢,好賤格啫,

班美9今天咁幫老美屈中國,那怕他朝會像伊拉克一樣,俾美國走狗烹  架

引用:
原帖由 erkc 於 2021-2-25 06:51 PM 發表

薩達姆是衰另一樣東西;他是做了一件連伊朗都不會做的蠢事:把911攻擊正當化
美國想殺人搶人石油先真,伊拉克同科威特石油俾美國吸了大部分!

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-2-26 02:59 PM 發表

美國暗助以國清勦週邊可能對手,以保以國千秋萬載平安;所以以國做核彈,美國肯定唔會出聲

不過,多行不義必自斃,以國樹敵太多,核彈都保佢唔住
要以國被報應?不知要到何年何月

巴勒斯坦人被屠殺多人
包括黎巴嫩,敍利亞,伊朗,沙地。。及世界的不少恐怖襲擊,都有可能或或多少的以色列有關

幾年前以軍可以對巴勒斯坦兒童院用導彈炸毀
在2018年對住32000個示威拒議搬美國使館的巴勒斯坦人,公然開槍射殺,致55人死2900人受傷

以色列到如今是雙手染滿血,都未被報應!

其實,美,英德而家老屈中國人權問題

真係中國應小返以色列對巴勒斯坦的種族滅絕先講啦!

https://www.dw.com/zh/抗议美使馆迁址-以巴冲突死伤数千人/a-43696078

另外,Google 好似掩埋了以色列用導彈炸兒童院事件的報,連那在現場譴責那些以軍暴行那位西方女記者的事件也search不到

西方咁包庇以色列長年殘殺週邊國家人民,更有行為是種族滅絕,說好的人權呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]