• 瀏覽: 1,446
  • 回覆: 21
+2
美國總統拜登與加拿大總理杜魯多於周二以視像形式進行雙邊會議,是拜登上任後首次。拜登形容加拿大是美國最親密的盟友,在會上首度提及兩名被中國拘押的加拿大公民,表明會與加國合作確保二人安全回國。

我證實加拿大人真係傻既, 特朗普咁顛都救唔到,佢唔係諗住美國會為兩個加拿大人同中國打核戰呀 ?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210225/00178_003.html

揾孟晚舟開刀向中國施壓放人,戴腳鐐自由活動咁舒服

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-2-25 07:53 AM 發表
美國總統拜登與加拿大總理杜魯多於周二以視像形式進行雙邊會議,是拜登上任後首次。拜登形容加拿大是美國最親密的盟友,在會上首度提及兩名被中國拘押的加拿大公民,表明會與加國合作確保二人安全回國。

https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210225/photo/0225-00178-003b1.jpg?t=1614210651586

我證實 ...
唔係呀,呢個故事背後嘅意思係話美國唔再告慢慢周,加拿大放人,同中國交換戰俘。

拜燈當自己係老幾?

允救兩個加人,即是好快會放慢慢周啦,咁都吾明?

賊喊捉賊, 可恥.

用把 口來救

派特攻定間諜來救?

點救? 出兵劫獄?

加拿大要救加拿大人
要美國允?

美加兩國講掂數放孟晚舟是嗎,否則老拜怎樣允救兩在華加人

引用:
原帖由 自由之翼 於 2021-2-25 08:09 AM 發表

唔係呀,呢個故事背後嘅意思係話美國唔再告慢慢周,加拿大放人,同中國交換戰俘。
權力在拜登手上..一放孟晚舟...

兩加國人即可獲釋...

引用:
原帖由 max3350 於 2021-2-25 03:58 PM 發表
用把 口來救
拜完山後
登山拾骨
靈牌送回

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-25 08:00 AM 發表
揾孟晚舟開刀向中國施壓放人,戴腳鐐自由活動咁舒服
依家放咗孟女佢都唔敢番中國喇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]