• 瀏覽: 22,815
  • 回覆: 265
+7
我要真黃店!黃店唔係買國產煙花咁無良知掛?

引用:
原帖由 taidy2 於 2021-2-25 06:44 AM 發表
什麼黃店,都係搵食啫!有鬼人信?
前一陣坐地鐵,有個師奶電話響,黃歌鈴聲。一開口話響淘寶買到好嘢。笑到我!
黃人本色,凡事只講利益,最重要自己著數!

呢間垃圾即刻出post搏同情,話自己俾警察針對。

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-2-25 05:59 AM 發表
反中又要請內地黑工,再次證明黃狗雙重標準,輸打贏要
所謂黃店令部全部都係叫下口號而已,信你就認真了,身體最誠實。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-25 05:53 AM 發表
【明報專訊】農曆新年期間,全港多區有人於民居附近燃放煙花,其中年初四(15日)晚上11時40分有人在將軍澳至善街海旁燃放煙花。警方經深入調查,前晚在將軍澳拘捕一名30歲姓馬男子,涉嫌肆意或疏忽地燃放煙花或爆竹對任何人造成損失或危險,由警員帶署扣查。
據了解,警方早前追蹤將軍澳煙花案時,翻看閉路電視鎖定5名涉案者,其中一人疑為被捕姓馬男子。他為將軍澳黃店泰Cool的酒牌持牌人,其妹為店舖負責人,前晚 ...
黃店竟然請大陸黑工都唔請我哋黃屍手足? 私鳥隊stand by。。。

黃狗犯法家常便飯

黃店不嬲都係講一套做一套㗎,為咗營商賺取更多金錢,當然會出賣手足㗎,呢個係定律。香港喺商業社會嘛,在商言商好正常吖,喺啲曱甴先至戇鳩搞咪啲無謂嘢啫。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-25 05:58 AM 發表
黃店賣淘寶貨都唔賣手足啲十九手作,又僱用國內同胞,原來黃店就係想幫國內經濟輸血啊
把口說FxxK
身體卻很誠實

黃人抵死

警方只看法律就好

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-2-25 05:53 AM 發表
【明報專訊】農曆新年期間,全港多區有人於民居附近燃放煙花,其中年初四(15日)晚上11時40分有人在將軍澳至善街海旁燃放煙花。警方經深入調查,前晚在將軍澳拘捕一名30歲姓馬男子,涉嫌肆意或疏忽地燃放煙花或爆竹對任何人造成損失或危險,由警員帶署扣查。
據了解,警方早前追蹤將軍澳煙花案時,翻看閉路電視鎖定5名涉案者,其中一人疑為被捕姓馬男子。他為將軍澳黃店泰Cool的酒牌持牌人,其妹為店舖負責人,前晚 ...
💀人黃腦殘💩例証處處🤪

引用:
原帖由 ONZ... 於 2021-2-25 06:04 AM 發表
27歲女就要坐監 陰功
初犯可能罰錢了事。

睇嚟佢個酒吧牌凍過水鳥🤭

黃人血被黃色經濟圈吸乾的日子不遠了

放煙花一定係佢啱,
係睇煙花嘅人唔啱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]