• 瀏覽: 27,967
  • 回覆: 320
  • 追帖: 1
+11
做樣? 乜擺脫中國供應鏈要簽行政命令,唔買中國既野咪得,洗唔洗簽命令大大聲話比人知,大陸唔買澳洲野都無出過聲,唔係澳洲狂呻都無人知

四個地方最大貿易夥伴都係中國

引用:
原帖由 harran 於 2021-2-24 10:00 PM 發表
日本《日經新聞》2月24日報道,美國總統拜登(Joe Biden)最快本月簽署行政命令,與台灣、日本和韓國等夥伴合作,於晶片和其他策略重要產品方面,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210224/441162580149407744780124.jpeg/YgmX4iNF8peynKoiFZ0gz0r8vP1KH2vQCpoQxAqaEMQ?v=w1280r16_9
市場系邊?賣比邊個

美狗死性不改.

日韓話:唔該唔好拉我地落水啦!

又係空口講白話,笑死人!簽行政命令叫Tesla摺咗上海間廠啦笨!叫其他國家減少同中國做生意,美國對華投資偏偏大幅上升喎!

引用:
原帖由 kwankwan 於 2021-2-24 11:17 PM 發表
四個地方最大貿易夥伴都係中國
俾人中出都係中國, 恭喜

歐盟,東協都唔啋你臭四,柒撚普挖的坑,不止害你,害埋你國民

美國民主專坤傻人!

附件

Screenshot_20210220_204730.jpg(91.93 KB)

Screenshot_20210220_204701.jpg(97 KB)

行政命令台日韓。

條友應該係親中

引用:
原帖由 k808964 於 2021-2-24 10:18 PM 發表
PK...

有d流

你老美要做咪做囉,洗咩簽行政命令?

正常貿易要簽行政命令去攪?

獨裁?

引用:
原帖由 harran 於 2021-2-24 10:00 PM 發表
日本《日經新聞》2月24日報道,美國總統拜登(Joe Biden)最快本月簽署行政命令,與台灣、日本和韓國等夥伴合作,於晶片和其他策略重要產品方面,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210224/441162580149407744780124.jpeg/YgmX4iNF8peynKoiFZ0gz0r8vP1KH2vQCpoQxAqaEMQ?v=w1280r16_9
簽完咪屎快d

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]