• 瀏覽: 1,567
  • 回覆: 29
美國總統拜登和加拿大總理杜魯多進行視像峰會,拜登說,美加將協調合作,更好地應對與中國的競爭,又聲援兩名被中國扣押的加拿大人,承諾將與加拿大合作,確保兩人安全釋放。 拜登會後說,人命不是以物換物的籌碼,美加將共同努力,直到兩名加拿大人安全獲釋。兩國將共同反對侵犯人權與民主自由的行為。 杜魯多感謝拜登的...

係唔係終於肯承認自己侵犯人權與民主自由?終於肯解決孟晚舟被綁架案先?

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1577288-20210224.htm

叫艱難大先釋放孟晚舟先啦?

聽日即行刑吊頸OK!

即是尾國會終止引渡孟小姐?

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-2-24 05:13 PM 發表
美國總統拜登和加拿大總理杜魯多進行視像峰會,拜登說,美加將協調合作,更好地應對與中國的競爭,又聲援兩名被中國扣押的加拿大人,承諾將與加拿大合作,確保兩人安全釋放。 拜登會後說,人命不是以物換物的籌碼,美加將共同努力,直到兩名加拿大人安全獲釋。兩國將共同反對侵犯人權與民主自由的行為。 杜魯多感謝拜登的...

係唔係終於肯承認自己侵犯人權與民主自由?終於肯解決孟晚舟被綁架案先?

新聞來源 ...
跌左加拿大一鑊, 依家黎扮好人....

你唔釋放無辜中國公民,  仲要玩 我白人大晒 拒絕談判,  咁就慳番啖氣啦

拜登會叫佢隻狗放太子女

係咪唔放加拿大人又制裁?唔好呀!

老登憑什麼說這話

佢點確保? 狂人特朗普都做唔到,佢做到?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-24 05:38 PM 發表
佢點確保? 狂人特朗普都做唔到,佢做到?
拜山以為佢喺天皇,不過今次天皇都冇面比你吹咩,睇你重有乜技倆

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-2-24 05:13 PM 發表

新聞來源 ...
咁把炮?

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-2-24 05:45 PM 發表

拜山以為佢喺天皇,不過今次天皇都冇面比你吹咩,睇你重有乜技倆
佢都傻既,加拿大無足夠證據就拉人,禁錮超過一年,仲想中國放人先?

都係果句,點確保,要放人,要看加拿大點做喇

引用:

新聞來源 ...
越嚟越發覺拜登腦袋有問題。咁都敢拍心口!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]