• 瀏覽: 1,581
  • 回覆: 29
叫你先放孟晚舟

呢家你肯放孟晚舟中國都唔會放果2件加拿大蛋散囉、

拜登心想
你條 trump狗同 trump玩到咁大要我執手尾?

等我扮下野玩下你先
口講幫但做就話之你
拜登早前已廢除美加油管,加拿大慘叫
再廢除對 titok同微信的封殺

呢個加拿大傻閪總統真喺好唔掂,注定要食老美嘅二手飯先可以生存。

即係對拜登講:大佬!我想中國放果兩位加拿大人。 我可以放孟小姐嗎?

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-2-24 07:26 PM 發表
呢個加拿大傻閪總統真喺好唔掂,注定要食老美嘅二手飯先可以生存。
佢國會仲要喺新疆問題上抹黑誣蔑中國,邊有得傾

DKLM ,拜登憑乜黎承諾呀

美加 2 國, 賊喊捉賊

想阿爺放人? 加拿大都識做先得

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-2-24 05:16 PM 發表
叫艱難大先釋放孟晚舟先啦?
艱難大咁做,就唔使揾拜登啦!

引用:
原帖由 都沒有 於 24-2-2021 05:13 PM 發表
美國總統拜登和加拿大總理杜魯多進行視像峰會,拜登說,美加將協調合作,更好地應對與中國的競爭,又聲援兩名被中國扣押的加拿大人,承諾將與加拿大合作,確保兩人安全釋放。 拜登會後說,人命不是以物換物的籌碼,美加將共同努力,直到兩名加拿大人安全獲釋。兩國將共同反對侵犯人權與民主自由的行為。 杜魯多感謝拜登的...

係唔係終於肯承認自己侵犯人權與民主自由?終於肯解決孟晚舟被綁架案先?

新聞來源 ...
兩個犯在中國手上,美國憑乜野可以『確保』兩人安全釋放?
派海豹突擊隊去北京搶犯?
捉埋任正非個細女姚安娜做人質,要脅習大大?

拜山你點確保?
瞓醒未

港台記者表示:拜登願意用兩把罐頭刀換返兩個加拿人

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 24-2-2021 05:17 PM 發表
即是尾國會終止引渡孟小姐?
早前都傳出話美國司法部想同孟小姐談判,要孟小姐認一條較輕微的罪名,可能罰少少錢,交換對其它重罪不提起訴
死美國佬最鍾意用呢招,例如當年的『李文和案』,明知告唔入都逼對方認罪,被告面對高昂訟費,多數跪低
但呢單案事關國家榮辱,加上孟小姐老竇有的是錢,拒絕和解
加拿大政府好頭痕

解決方法, 中國當俾面送禮俾拜登, 先放一個輕的, 輪到加拿大如果佢仲唔識做放咗太子女, 咁之後就再捉番2個補數。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]