• 瀏覽: 40,166
  • 回覆: 396
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-24 06:06 PM 發表

同意ching,肺炎係由美軍傳入武漢

美國點估到會被中國輕鬆控制到,但搞到嘆天下歸心
師兄真係睇好透徹, 睇到呢啲弱國窮國, 唔歸順嘅話死路一條, 中國絕對唔畀疫苗, 分分鐘仲制裁佢哋, 等佢哋知道中國嘅厲害, 中國加油!

美狗想靠疫苗掠奪它國資產幻想破滅。

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-2-24 06:03 PM 發表
嗱, 你哋呢53國, 雖然喺武漢全球首度爆發嘅 肺炎殺咗你哋唔少人, 令你哋民不聊生, 陷於水深火熱之中, 但而家畀返疫苗你當冇數, 唔好怪中國乘人之危, 因為中國強大, 做咩都係啱嘅, 你哋記住跪謝中國, 同中國統一口徑話肺炎由美國軍人傳入武漢, 唔係就唔畀疫苗, 等你哋死多啲人, 中國好嘢!中國加油!: ...
見到美國搞到咁,好嬲嬲豬啊?

引用:
原帖由 estateman 於 2021-2-24 05:08 PM 發表

米國只比五眼聯盟
其他含得
唔係比,係屈人只可以買佢d疫苗。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-24 03:56 PM 發表
在宣布向53個國家提供無償疫苗後,北京最新透露,正向27個願意購買中國疫苗的國家出口疫苗。2月23日,在外交部例行記者會上,汪文斌表示,中國目前

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/0c5b35bb095e55d3b12c11580f4b8981.jpg/CL0FXM8ldevyU_QbPkHlaHdVKp9uXOxg4HZAlOB2QJQ?v=w1280r16_9
狗西尾國佬會唔會中途截劫㗎?

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2021-2-24 05:22 PM 發表

美國話:我地運左好多比英國老。

🤣🤣🤣🤣
係迫佢買。

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-2-24 04:24 PM 發表

不錯,80個國家支持國產疫苗
d黃人明明話天下圍中wo.

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-24 06:21 PM 發表

見到美國搞到咁,好嬲嬲豬啊?
唔識中文定理解能力有問題?點會咁諗嘢? 唔緊要呀師兄, 就算係弱智仔都好, 都可以愛國, 師兄加油, 一齊支持中國稱霸世界, 你做得到嘅

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-2-24 06:27 PM 發表

唔識中文定理解能力有問題?點會咁諗嘢? 唔緊要呀師兄, 就算係弱智仔都好, 都可以愛國, 師兄加油, 一齊支持中國稱霸世界, 你做得到嘅
你睇下你地班黃撚,家陣輸到講嘢都要陰陽怪氣,真係慘

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-2-24 06:03 PM 發表
嗱, 你哋呢53國, 雖然喺武漢全球首度爆發嘅 肺炎殺咗你哋唔少人, 令你哋民不聊生, 陷於水深火熱之中, 但而家畀返疫苗你當冇數, 唔好怪中國乘人之危, 因為中國強大, 做咩都係啱嘅, 你哋記住跪謝中國, 同中國統一口徑話肺炎由美國軍人傳入武漢, 唔係就唔畀疫苗, 等你哋死多啲人, 中國好嘢!中國加油!: ...
中國係幾好野架

https://www.discuss.com.hk/viewt ... 03&amp;extra=page=1  <==唔少外國人都大讚中國,好多仲要學埋普通話

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-2-24 04:11 PM 發表
美國不搞局或中途截劫,已經仁至義盡。
一帶一路火車運疫苗
美軍導彈冇得當馬航咁射

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-24 06:29 PM 發表

你睇下你地班黃撚,家陣輸到講嘢都要陰陽怪氣,真係慘
師兄, 我講咗咁多支持中國嘅說話, 你連一句都唔肯講, 明顯你係西狗啦!

友誼無價

美國傷人,中國救人

引用:
原帖由 wu0919 於 2021-2-24 05:38 PM 發表
中國俾完肺炎病毒 再俾疫苗 一條龍服務 美國望塵莫及
呢D咁賤嘅手段,只有Norton先做得出囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-24 04:17 PM 發表

其實應是125國,個多月前已傳因輝瑞太多問題,125國改向中國訂疫苗,估計中國產能暫時未及至另外45國!
真係儍人先去打輝瑞,有中國疫苗揀,洗q揀佢咩!
中國援助非洲國家只係時間問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]