• 瀏覽: 40,136
  • 回覆: 396
  • 追帖: 1
+15
中國出口疫苗,美國出口病毒,最佳對手

引用:
原帖由 lo.60s 於 2021-2-24 04:52 PM 發表
疫苗外交......
有疫苗外交梗係好過冇疫苗硬膠啦,係人都識揀

美國肺炎 make America great again

美國自己疫情衰到貼地,正式衰到無人有,自己都搞唔掂,點搞疫苗外交?搞疫苗口交,用把口都唔得啦!

嗱, 你哋呢53國, 雖然喺武漢全球首度爆發嘅 肺炎殺咗你哋唔少人, 令你哋民不聊生, 陷於水深火熱之中, 但而家畀返疫苗你當冇數, 唔好怪中國乘人之危, 因為中國強大, 做咩都係啱嘅, 你哋記住跪謝中國, 同中國統一口徑話肺炎由美國軍人傳入武漢, 唔係就唔畀疫苗, 等你哋死多啲人, 中國好嘢!中國加油!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-24 03:56 PM 發表
在宣布向53個國家提供無償疫苗後,北京最新透露,正向27個願意購買中國疫苗的國家出口疫苗。2月23日,在外交部例行記者會上,汪文斌表示,中國目前

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/0c5b35bb095e55d3b12c11580f4b8981.jpg/CL0FXM8ldevyU_QbPkHlaHdVKp9uXOxg4HZAlOB2QJQ?v=w1280r16_9
美國連輝瑞都唔多想出口,賣畀歐洲佬又貴20倍!點比喎!

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-2-24 06:03 PM 發表
嗱, 你哋呢53國, 雖然喺武漢全球首度爆發嘅 肺炎殺咗你哋唔少人, 令你哋民不聊生, 陷於水深火熱之中, 但而家畀返疫苗你當冇數, 唔好怪中國乘人之危, 因為中國強大, 做咩都係啱嘅, 你哋記住跪謝中國, 同中國統一口徑話肺炎由美國軍人傳入武漢, 唔係就唔畀疫苗, 等你哋死多啲人, 中國好嘢!中國加油!: ...
邊度係源頭都未知!死開啦!曱甴!

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-2-24 06:03 PM 發表
嗱, 你哋呢53國, 雖然喺武漢全球首度爆發嘅 肺炎殺咗你哋唔少人, 令你哋民不聊生, 陷於水深火熱之中, 但而家畀返疫苗你當冇數, 唔好怪中國乘人之危, 因為中國強大, 做咩都係啱嘅, 你哋記住跪謝中國, 同中國統一口徑話肺炎由美國軍人傳入武漢, 唔係就唔畀疫苗, 等你哋死多啲人, 中國好嘢!中國加油!: ...
同意ching,肺炎係由美軍傳入武漢

美國點估到會被中國輕鬆控制到,但搞到嘆天下歸心

引用:
9噏係冇用嘅,唔好用個屎眼睇野(有眼無珠)...

https://news.cctv.com/2021/02/19 ... xewBBLX210219.shtml

戇九, 你冇睇微信圈嘅咩? 係中國人都知肺炎係由美軍傳入武漢, 而源頭分別係美國, 意大利同印度都有, 總之唔會喺中國啦, 本來得中國人信, 外國人當弱智, 但而家肯定多59國人認同

引用:
原帖由 law31 於 2021-2-24 06:09 PM 發表

9噏係冇用嘅,唔好用個屎眼睇野(有眼無珠)...
https://news.cctv.com/2021/02/19/ARTIywjeCEsZEedADxewBBLX210219.shtml
CCTV?師兄你真係用屎眼都睇到真相呀!啱, 中國人就算只剩返隻屎眼, 都要睇CCTV, 師兄好嘢!中國加油!

美國唔只場外觀望㗎,佢啲打手好努力咁唱衰中國疫苗。
睇下香討就知啦。

看來有越來越多人會相信中國疫苗,傳媒如何報都改變唔到。

老美唔好話出口做生意, 只做比國內都話有難度, 民主垃圾國

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-2-24 04:06 PM 發表
老尾自作自受
抵X死
美國自已大把疫苗, 自給自足就夠!

分分鐘全球黃絲訂緊機票過去打!