• 瀏覽: 6,324
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-2-24 06:30 PM 發表
見到咁多地方都不停有變種,反而中國無
變種相信要時間,咁多地方都已出現,好大程度原毒存在比中國要早
世衛要查,全世界好多國家都要去查
好大機會係好多國家唔報
或者魚目混濁珠,將疾情冠上其他病類
病例越多
就跟蠱毒一樣
就越會 變種

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-24 08:29 PM 發表

應該核格式化,並進行輻射消毒
呢個主意唔錯,應該要核平印度,呢個垃圾國家要從地球上消失先對人類會有好處

印度牛屎價格又可以創新高,有冇師兄做貿易入口牛屎尿比三哥

差仔神童仲唔打救自己國家

唔知死咗幾多人,

政府又玩消滅人口計劃。

引用:
原帖由 lok3387 於 2021-2-24 10:19 PM 發表

呢個主意唔錯,應該要核平印度,呢個垃圾國家要從地球上消失先對人類會有好處
天竺人沒有民族覺醒而顯得自大,第二波每日海外輸入個案幾乎每日都有天竺份

核能格式化一事可以外判比巴鐵和朝鮮進行,肯定的是,世界沒有天竺一定會比現在更美好。人類命運共同體不需要沒有民族覺醒的國家

印道唔同大6開片即係危害尾國家安全,邪惡軸心國又向印道注入大量ai病毒了

邪惡聯盟真邪惡,跟唔跟都死

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-2-24 04:01 PM 發表
前天被俄羅斯媒體踢爆隱瞞240個突變,3小時印度就認了,今天印媒才自爆是7684個.

大陸就醒啦,不管老三怎挑釁,都不跟老三開波,幾億帶生化戰武器難民,衝出印度就大件事.
之前同印度邊境衝突好危險,暫時認輸都千祈唔好打住,惹左病毒回國就大劑

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-2-24 10:11 PM 發表

病例越多
就跟蠱毒一樣
就越會 變種
點解印度變種咁快咁多種,病毒受到甚麼刺激呢下?!

7千幾隻變種, 衣家打疫苗作用都唔大, 但點都唔好輸出其他國家, 到時真係種族大滅絕.

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-2-24 03:58 PM 發表

練蠱....
印度最強牛屎治療法都攪

制造大殺傷生化武器

疫苗仲有無效!

成萬變種,阿三滅族不成將萬毒不侵。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]