• 瀏覽: 2,409
  • 回覆: 40
慘啦,日日抺黑都無用添。
果然好多人身體係好老實嘅。

2019冠狀病毒病疫苗接種計劃今日(23日)開始接受網上預約,在5間社區接種中心和18間醫管局轄下普通科門診診所接種疫苗。港府於今日下午公布,截至

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/590867/科興疫苗-開放預約16小時錄7萬人登記-港府-未來2星期預約額滿

黃甴出哂奶力去抹黑,做謠,引導!

都好似冇乜用!?

等睇出席率,黃絲有無亂申請再取消

已預留200幻劑輝睡比小黃人做生化實驗

幾時再開?琴日等左好耐,quit左

科興好受歡迎.

一日得2千人打幾時先打得哂

大把長者無預約去打疫苗都似,林鄭話唔識上網就可以。

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-2-24 08:54 AM 發表
一日得2千人打幾時先打得哂
私家醫生下周加入

BioNTech明日到貨
相信很快又會開放登記接種
私家醫生一定鐘意科興,下星期私家診所有得打
希望儘快公佈如何預約

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-24 07:36 AM 發表
慘啦,日日抺黑都無用添。
果然好多人身體係好老實嘅。

2019冠狀病毒病疫苗接種計劃今日(23日)開始接受網上預約,在5間社區接種中心和18間醫管局轄下普通科門診診所接種疫苗。港府於今日下午公 ...
之前出嚟簽名果啲都幾百萬啦,仲有好多日可以打飛機

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-2-24 09:19 AM 發表

打疫苗喎,打乜飛機呀?

引用:
原帖由 redsoon 於 2021-2-24 08:07 AM 發表
已預留200幻劑輝睡比小黃人做生化實驗
廢衰有黑醫護,磚家及曱甴打,不需預留啦

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-2-24 09:19 AM 發表

你咪打咁多飛機呀,傷身嫁

星期五有復必泰,你打你既復必泰,我地打我地既科興

有咩好嘈呀

唔係有人話科興無人打咩,現在想預約都無期,又要等下一輪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]