• 瀏覽: 2,448
  • 回覆: 40
一定吾會有曱甴份

引用:
原帖由 8888beebee 於 2021-2-24 12:45 PM 發表

疫苗政治化會繼續
我估yc打完科興疫苗扮唔舒服
仲要搵黑醫黑護配合做大戲

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-24 09:40 AM 發表
7萬人之中一,有冇個係黃人曱甴??
一定有,香討有個仆崩鼻預約,仲有無記昨日訪問,有隻老曱甴話自己遲啲去英國,所以打副作用小科興,你估曱甴黃人有良知?全部仆街口不對心。

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-2-24 09:13 AM 發表
BioNTech明日到貨
相信很快又會開放登記接種
私家醫生一定鐘意科興,下星期私家診所有得打
希望儘快公佈如何預約
網傳無貨交

我唔急,等前線打先。
唯一係驚到時無哂國貨。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-24 07:36 AM 發表
慘啦,日日抺黑都無用添。
果然好多人身體係好老實嘅。

2019冠狀病毒病疫苗接種計劃今日(23日)開始接受網上預約,在5間社區接種中心和18間醫管局轄下普通科門診診所接種疫苗。港府於今日下午公 ...
不過都要提醒下D 市民....打左唔係唔會染病 (好多人以為打左就無病...)

打左係有 5-8成 機會 染左病都好快好返咁解...

打左都係一樣會有機會確診的 !

引用:
原帖由 高達落漠希望 於 2021-2-24 03:27 PM 發表
整個下午都約唔到,政府低估了接種科興嘅反應
唔係政府低估,係磚家故意拖慢,磚家希望拖至大爆發,咁市民就不顧一切打高危癈水

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-2-24 09:44 AM 發表

琴日睇新聞見到好多醫護打科興疫苗
D黑護情何以堪

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-24 07:36 AM 發表
慘啦,日日抺黑都無用添。
果然好多人身體係好老實嘅。

2019冠狀病毒病疫苗接種計劃今日(23日)開始接受網上預約,在5間社區接種中心和18間醫管局轄下普通科門診診所接種疫苗。港府於今日下午公 ...
照道理只有問多八百萬人申請,點解會拖延咁耐?
要唔要準備表格申請防止down機出現?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]