• 瀏覽: 22,882
  • 回覆: 277
+17
【科興、BioNTech疫苗預約接種】新冠肺炎疫苗接種計劃今日(23日)凌晨起可供預約,醫護人員屬優先接種組群之一。《香港01》向多名醫護人員查詢打

黑醫護咪由得牠們打廢水[服必die]囉
反正身體最誠實到時瓜得幾, 癱得幾個咪有保險賠!
呢班醫護畜唔撚好叫d人唔打乜唔檢測! 呢班冚家剷想香港仆街

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/590907/新冠疫苗-公院醫護傾向打biontech-有私醫撐科興-護士怎樣揀

樓主都係果句: 
黑醫護打唔打, 打邊隻係個人自由, 但千祈米煽動人唔打唔驗

馬醫生只講有效率, 唔講副作用.
只講科興冇醫學數據, 冇講輝瑞打死人的數據.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-24 02:04 AM 發表
馬醫生只講有效率, 唔講副作用.
只講科興冇醫學數據, 冇講輝瑞打死人的數據.
傷蟲標準係曱甴天性

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-24 01:51 AM 發表
【科興、BioNTech疫苗預約接種】新冠肺炎疫苗接種計劃今日(23日)凌晨起可供預約,醫護人員屬優先接種組群之一。《香港01》向多名醫護人員查詢打

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/441018476627234816601389.jpeg/-IU6553DpSBw5DN9XIZ6gA1y_HYrWtp0KR8ABykfAAc

...
馬仲儀係法輪功成員,大家考慮下吧

馬法輪話考慮輝瑞,實則到時轉軚。

馬法輪又代表左所有公立醫院醫護?

其實不用太政治化那些好些
自己各自選擇吧
因預期科興搶手些
多些醫護人員肯冒不良反應用 BioNtech是好事
可比多些市民打科興

法輪馬應同黑醫護講,唔打BioNTech死全家!

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-2-24 04:24 AM 發表

馬仲儀係法輪功成員,大家考慮下吧
唔明香港國安可以讓中國已禁的發膿功在醫護界成隻常鵝咁日日都嘈囂巴閉, 唔捉佢去大西北勞改囉!!!

鬼唔望佢打完輝瑞應天劫!!_

哦,想打米打囉,係打至好,米公開講完打mrna 轉頭身體又好誠實地去打國產滅活

原來馬仲儀係暴大出黎, 仲係老人科醫生, 有去過老人科都知, 好多醫生影都唔見, 有事就話叫佢等其他專科的報告, 好似等骨醫處理, 等幾耐??2個星期......

唔怪得佢咁多時間攪攪震

尋日睇新聞見到好多醫護響大堂等緊打科興疫苗呀,馬雞你睇唔到?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-24 02:35 AM 發表

傷蟲標準係曱甴天性
黑醫黑護反港是個本性

香港的公立醫院老人科.....好多係會被送去....善終, 但只見呢位馬醫生只攪工會, 但好少提出為老人科攪改革要求

好心佢關心多D佢的病人吧!!!!根本是另一個鄺葆賢, 身為聯合的急症室醫生, 咁Q多時間去攪示威, 所以做區議員事務成日吔缺席, 仲可以去澳門賺樂團錢, 

做呢D醫生的病人, 可能好不幸!!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]