• 瀏覽: 22,886
  • 回覆: 277
+17
引用:
原帖由 williamsze31 於 2021-2-24 06:14 AM 發表
無人想理會佢打什麽?
只須要佢唔好搞破壞!
😡
只要佢地勢力越大, 破壞力越大,_

姓馬條垃圾,咪叫人打,
自己就縮,出來直播打廢水啦,
唔敢打就收嗲啦,
阿支阿咗,囉囉唆唆

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-24 06:16 AM 發表

只要佢地勢力越大, 破壞力越大,_
引入競爭,淘汰呢班人!
😠

做醫護唔專注於自己的專業工作而去搞政治,遲早衰收尾

現階段, 真專家+ 假專家= 都係估估下。。要靠大家參與才出數據。。打甚麼喜歡就得。

黑醫護公會連安心出行都要反,唯恐天下不亂!

過多兩日就可預約打廢水,米睇下幾多人乜人打囉!

打完有出事!記得叫人找數

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-24 01:51 AM 發表
【科興、BioNTech疫苗預約接種】新冠肺炎疫苗接種計劃今日(23日)凌晨起可供預約,醫護人員屬優先接種組群之一。《香港01》向多名醫護人員查詢打

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/441018476627234816601389.jpeg/-IU6553DpSBw5DN9XIZ6gA1y_HYrWtp0KR8ABykfAAc

...
RE: 身體最誠實到時瓜得幾, 癱得幾個

點解證實有問題都支持?

醫護一話打biontech, 啲毛毛又玻璃心破了。

之前睇醫生,佢話多數醫護朋友都唔打住,呢個就係事實

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-2-24 05:50 AM 發表

其實點解香港冇D韓劇入面的醫療記者,專報醫療事故,目的令醫生身敗名裂
有女記者專門溝醫生, 進而成為醫生太太

有時真係你唔煩我都煩  香港人  沒果樣整果樣= = 
打支疫苗都咁多政治考慮
自己喜歡打邊隻咪邊隻啦

引用:
原帖由 lclau2011 於 2021-2-24 06:53 AM 發表
真心支持黑醫護打外國疫苗
打完死佐有錢賠,黃c咁想有糧支啱晒。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]