• 瀏覽: 37,535
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
佢仲有單國安法跟身。所以話:無知就會被有腦政棍利用🙄🙄🙄

剪髮剪髮剪髮。。

呢啲人渣坐一世就啱喇.

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
游BB唔再玩政治,佢不知幾逍遙快活😊😊😊

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-23 08:52 PM 發表

佢單國安法入左,
出得嚟都應該停埋經,大可安心做天使,唔會有肚
都未必。若佢參與程度唔高,都係兩年以下;若再高D都係十年以下;除非極嚴重先十年或以上至終身。

引用:
原帖由 出入夜婆仔 於 2021-2-23 08:49 PM 發表
剪髮剪髮剪髮。。
希望長毛再施法要求為左男女囚平等要剃光頭

不用痛哭啦,
日本已成名要拍片求包養也可以... 

開心事
蚌精冇得發姣了

引用:
原帖由 出入夜婆仔 於 2021-2-23 08:49 PM 發表
剪髮剪髮剪髮。。
多謝長毛

又無相,佢低頭扮哭咋? 佢之前都識雙手放後扮被警察拘捕啦,想博同情啫

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 08:55 PM 發表

都未必。若佢參與程度唔高,都係兩年以下;若再高D都係十年以下;除非極嚴重先十年或以上至終身。
國安最少判5年

早知如此何必當初
好多女仔點解咁壞都係識到啲邪惡嘅男人
黃之鋒就係有板你睇

當時唔係好L威咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]